//Add More external stylesheets Ventoy : Δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία Boottable ISO σε USB



Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ventoy : Δωρεάν εφαρμογή για τη δημιουργία Boottable ISO σε USB

read

Το Ventoy είναι ένας απίστευτα χρήσιμος και πρωτοποριακός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα USB bootable με πολλαπλά ISO αρχεία εγκατάστασης λειτουργικών συστημάτων.

Mπορείτε να δημιουργήσετε ένα USB flash drive που θα μπορεί να φορτώσει πολλά ISO αρχεία εγκατάστασης, χωρίς την ανάγκη να τα εξαγάγετε και να τα επανατοποθετήσετε κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε λειτουργικό σύστημα.

Η εγκατάσταση του είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Μόλις το εγκαταστήσετε, θα μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε τα ISO αρχεία εγκατάστασης που θέλετε στο USB flash drive σας. Απλά αντιγράψτε τα αρχεία στον φάκελο του Ventoy και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του είναι η συμβατότητά του με πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να εγκαταστήσετε Windows, Linux, ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα, το Ventoy θα σας βοηθήσει να το κάνετε με άνεση και αξιοπιστία.

Επιπλέον, διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα υποστηριζόμενων ISO αρχείων, κάνοντάς τον έναν από τους πλέον ευέλικτους τρόπους εγκατάστασης λειτουργικών συστημάτων. Ακόμα και τα πιο πρόσφατα ISO αρχεία είναι συμβατά με το Ventoy, κάνοντάς τον έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην καθημερινή σας χρήση.

Παρακάτω περιγράφουμε αναλυτικά τον τόπο εγκατάστασης του.


ΒΗΜΑΤΑ

1.  Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή την αποσυμπιέζουμε, και αφού ανοίξουμε τον φάκελο Ventoy τρέχουμε την εφαρμογή Ventoy2Disk και επιλέγουμε  τη συσκευή USB που θα εγκαταστήσουμε την εφαρμογή.

Προσοχή η μονάδα USB θα διαμορφωθεί και όλα τα δεδομένα της θα χαθούν μετά την εγκατάσταση. 

2.  Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, εσείς απλά πρέπει να αντιγράψετε τα αρχεία ISO στο στικάκι σας.

3. Από εκεί και μετά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή αφήνοντας στην θύρα USB το στικάκι σας. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε να εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας τα ονόματα των αρχείων ISO πού έχετε αντιγράψει.

Τέλος κάντε κλικ στο ISO με το επιθυμείτε να ξεκινήσετε. (εδώ) μπορείτε να δείτε ενδεικτικά πάνω από 200 iso που έχουν δοκιμασθεί και τρέχουν απρόσκοπτα από την εφαρμογή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Ventoy


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .