//Add More external stylesheets

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

R'n'D jue : Συλλογή 5 ανεξάρτητων παιχνιδιών λογικής - πάζλ

read

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης "R'n'D jue II" το 2019, ο Jürgen Bonhagen παρουσιάζει το "R'n'D jue 2022", το οποίο δεν είναι ένα παιχνίδι ή συλλογή επιπέδου, αλλά μια συλλογή πέντε ανεξάρτητων παιχνιδιών που βασίζονται στη μηχανή παιχνιδιών R'n'D, αλλά χρησιμοποιούν  νέες ιδέες.

1. R’n’D jue Pipeline: Ένα από τα καλύτερα αυτής της νέας συλλογής παιχνιδιών είναι αναμφισβήτητα το παιχνίδι «Pipeline», ένα εξαιρετικό παιχνίδι παζλ.

 Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συνδέσετε μεμονωμένα κομμάτια σωλήνα για να σχηματίσετε έναν συνεχή σωλήνα από μια πηγή σε ένα πεδίο προορισμού. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο αυτό– υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από διαφορετικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Το παιχνίδι διαθέτει τρία σετ επιπέδων: Ένα σετ εκπαιδευτικού επιπέδου με 14 επίπεδα για την εκμάθηση των στοιχείων του παιχνιδιού και των νέων μηχανικών, το κύριο παιχνίδι με 100 επίπεδα, χωρισμένο σε τρία μέρη με αυξανόμενη δυσκολία και ένα σετ  με 25 επίπεδα. χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο βασικά στοιχεία του παιχνιδιού. 

2. R’n’D jue Puzznic: Το δεύτερο highlight της συλλογής είναι μια εντελώς αναθεωρημένη παραλλαγή του ήδη γνωστού παιχνιδιού "Puzznic", που ήταν επίσης μέρος του "R'n'D jue II", αλλά που επινοήθηκε πλήρως χρησιμοποιώντας  το ποντίκι σας για να παίξετε το επίπεδα. Για να λύσετε ένα επίπεδο, συνδέστε δύο ή περισσότερα στοιχεία "Puzznic" για να εξαφανιστούν.

3.  R’n’D jue Sokoban: Αυτό είναι το τρίτο της συλλογής, που περιέχει το εντελώς νέο «Sokoplus», το οποίο μεταφέρει το γνωστό gameplay του Sokoban σε μια εντελώς νέα εμπειρία προσθέτοντας μια σειρά από νέα στοιχεία παιχνιδιού, δημιουργώντας ένα νέο προκλητικό παιχνίδι από μόνο του. Συνολικά 60 ολοκαίνουργια επίπεδα σας περιμένουν, χωρισμένα σε 10 επίπεδα εκμάθησης που εισάγουν τα νέα στοιχεία του παιχνιδιού και τους απλούς κανόνες, ακολουθούμενα από 50 ακόμη απαιτητικά επίπεδα για ώρες διασκέδαση

4. R’n’D jue BD/EM: Ένα άλλο παιχνίδι αυτής της συλλογής είναι αφιερωμένο στους λάτρεις των κλασικών Boulder Dash και Emerald Mine, αλλά με μοντέρνα εμφάνιση και νέα επίπεδα. Πολλά από τα 175 επίπεδα αυτού του παιχνιδιού ήταν μέρος των προηγούμενων εκδόσεων του "R'n'D jue", αλλά αναμιγνύονται εδώ με πολλά πρόσφατα σχεδιασμένα επίπεδα που χωρίζονται σε δύο σετ επιπέδων, το πρώτο με 100 επίπεδα μέτριας δυσκολίας , και ένα δεύτερο σετ 75 επιπέδων για όσους τους αρέσουν οι πιο δύσκολες προκλήσεις. 

5. Τέλος, το R’n’D jue II μια  έκδοση αυτού του γνωστού παιχνιδιού περιλαμβάνεται στη συλλογή για όλους όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το  Jürgen Bonhagen για να παίξουν πολλά επιλεγμένα σετ επιπέδου από το Boulder Dash, το Emerald Mine και το Sokoban, 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, macOS
Κατεβάστε την εφαρμογή R'n'D jue


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .