//Add More external stylesheets G'MIC : Δωρεάν εφαρμογή, επέκταση, με 500 γραφικά φίλτρα και εφέ



Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

G'MIC : Δωρεάν εφαρμογή, επέκταση, με 500 γραφικά φίλτρα και εφέ

read

Παρ' όλη την αρτιότητα των εφαρμογών GIMP και Krita,μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες με την προσθήκη μερικών επεκτάσεων αποκτώντας έτσι ένα απόλυτα επαγγελματικό προσανατολισμό. Πλέον, δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τα αντίστοιχα επαγγελματικά, έστω και αν αυτά ακούνε στο όνομα Photoshop.

Πρόκειται για ένα πρόσθετο επεξεργασίας εικόνας ανοιχτού κώδικα που παρέχει ένα ευρύ φάσμα ισχυρών και προσαρμόσιμων αλγορίθμων χειρισμού εικόνας. Αναπτύχθηκε από την Ομάδα Εικόνας στο Ερευνητικό Εργαστήριο GREYC στη Γαλλία.

Το G'MIC υποστηρίζει μια τεράστια ποικιλία μορφών αρχείων εικόνας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο γραμμής εντολών, μια αυτόνομη εφαρμογή ή ως πρόσθετο για διάφορα λογισμικά επεξεργασίας εικόνων όπως το GIMP, το Krita και το Photoshop.

Διαθέτει μια απλή γλώσσα εντολών που επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν προσαρμοσμένα σενάρια για την επεξεργασία εικόνων. Υποστηρίζει βασικές λειτουργίες εικόνας, όπως αλλαγή μεγέθους, περικοπή και περιστροφή, καθώς και προηγμένες λειτουργίες, όπως η απενεργοποίηση θορύβου, η επεξεργασία χρωμάτων και τα καλλιτεχνικά φίλτρα.

Παρέχει επίσης ένα πλούσιο σύνολο τεχνικών βελτίωσης εικόνας, όπως εξισορρόπηση ιστογράμματος, ρύθμιση αντίθεσης και χαρτογράφηση τόνου. Προσφέρει διάφορους αλγόριθμους μείωσης θορύβου, συμπεριλαμβανομένου του διμερούς φιλτραρίσματος, της αφαίρεσης θορύβου.

Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα σύνολο καλλιτεχνικών φίλτρων που μπορούν να μεταμορφώσουν τις εικόνες σε διάφορα καλλιτεχνικά στυλ, προσομοιώνοντας τεχνικές ζωγραφικής, σκίτσα με μολύβι και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες όπως ζωγραφική εικόνας, σύνθεση υφής και μορφοποίηση εικόνας.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του G'MIC είναι η ικανότητά του να χειρίζεται πολυδιάστατα δεδομένα εικόνας, επιτρέποντας στους χρήστες να επεξεργάζονται δεδομένα ογκομετρικών και τρισδιάστατων εικόνων. Παρέχει επίσης εργαλεία για τμηματοποίηση εικόνας, ανίχνευση αντικειμένων και ανάλυση.

Eίναι εξαιρετικά επεκτάσιμο, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους προσαρμοσμένα φίλτρα και εφέ χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο API. Διαθέτει μια ενεργή κοινότητα προγραμματιστών και χρηστών που συμβάλλουν στην ανάπτυξή της και μοιράζονται τα προσαρμοσμένα σενάρια και τα φίλτρα τους.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, τρέξτε μετά το πρόγραμμα GIMP ή το Krita, φορτώστε τη φωτογραφία που επιθυμείτε, πατήστε στην επιλογή φίλτρα και κάντε κλικ στην επιλογή G'MIC.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή που πρέπει να έχετε, ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με την την επεξεργασία γραφικών που συναγωνίζεται επάξια παρόμοιες επαγγελματικές εφαρμογές και διατίθεται μάλιστα, απολύτως δωρεάν. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή G'MIC


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .