//Add More external stylesheets Utopia: Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή ανώνυμης επικοινωνίας



Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Utopia: Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή ανώνυμης επικοινωνίας

read

Τα τελευταία 6 χρόνια, μια ομάδα προγραμματιστών ενωμένοι με κοινή προσπάθεια, δημιούργησαν αυτό το λογισμικό. Με τη βοήθεια του αποκεντρωμένου ομότιμου οικοσυστήματος Utopia, που ενσωματώνει έναν παγκόσμιο μηχανισμό δημοψηφίσματος χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Το Utopia είναι ένα δωρεάν λογισμικό που δημιουργήθηκε με γνώμονα την ελευθερία, την ανωνυμία και τη λογοκρισία, σχεδιασμένο για ασφαλή επικοινωνία, ανώνυμες πληρωμές και πραγματικά δωρεάν διαδίκτυο χωρίς σύνορα. 

Η πλήρης επιτήρηση, ο έλεγχος της ροής πληροφοριών, είναι ακριβώς αυτό που σκοπεύει να αποτρέψει η Utopia. Όταν χρησιμοποιείτε το Utopia, ο ΄΄Big Brother΄΄ δεν σας παρακολουθεί πλέον.

Με το Utopia μπορείτε να παρακάμψετε τη διαδικτυακή λογοκρισία και τα τείχη προστασίας, που σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να επικοινωνείτε με όποιον θέλετε όποτε θέλετε. Η φυσική τοποθεσία του χρήστη δεν μπορεί να αποκαλυφθεί. 

Η επικοινωνία και τα δεδομένα δεν μπορούν να υποκλαπούν και να διαβαστούν από τρίτο μέρος. Όλα τα δεδομένα λογαριασμού αποθηκεύονται στην τοπική συσκευή του χρήστη Utopia σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο. 

Το Utopia P2P είναι ένας ιδιωτικός και ανώνυμος messenger  χωρίς ταυτοποίηση χρηστών. Για εγγραφή, δεν χρειάζεστε έγκριση SMS, ταυτότητα ή διεύθυνση email. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει το απόρρητο της επικοινωνίας, και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. 

Όλα τα δεδομένα του λογαριασμού αποθηκεύονται στην τοπική συσκευή του χρήστη Utopia σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να στέλνετε άμεσα μηνύματα κειμένου και φωνής, να μεταφέρετε αρχεία, να δημιουργείτε ομαδικές συνομιλίες και κανάλια, ειδήσεις και να διεξάγετε μια ιδιωτική συζήτηση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Utopia


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .