//Add More external stylesheets Flying Carpet : Ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών



Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Flying Carpet : Ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών

read

Το Flying Carpet είναι μία απλούστατη δωρεάν εφαρμογή, που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ασύρματες, κρυπτογραφημένες, μεταφορές αρχείων μεταξύ υπολογιστών μέσω της αυτόματης διαμόρφωσης δικτύωσης ad hoc .

Δεν απαιτείται κάποια υποδομή δικτύου όπως σημείο πρόσβασης. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δύο υπολογιστές σε κοντινή απόσταση.

Το Flying Carpet είναι η ιδανική λύση αν χρειάζεται να μεταφέρετε ένα αρχείο μεγαλύτερο από 2 GB μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών αρχείων χωρίς να ρυθμίσετε κάποιο κοινόχρηστο αρχείο.

Μπορείτε να μεταφέρετε ταυτόχρονα πολλά αρχεία, με υψηλή ταχύτητα χωρίς να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth ή το τοπικό σας δίκτυο. Υποστηρίζεται η μεταφορά αρχείων σε υπολογιστές που τρέχουν windows, iOS linux ή macOS
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Flying Carpet


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .