//Add More external stylesheets DuckStation : Eξομοιωτής κονσόλας Sony PlayStation 1 για windows και Android



Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

DuckStation : Eξομοιωτής κονσόλας Sony PlayStation 1 για windows και Android

read
 
Το DuckStation είναι ένας προσομοιωτής, εξομοιωτής της κονσόλας Sony PlayStation, εστιάζοντας στην ικανότητα αναπαραγωγής,  και την ταχύτητα. Ο στόχος είναι να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερος, διατηρώντας παράλληλα την απόδοση κατάλληλη για συσκευές χαμηλών προδιαγραφών.  Για να δουλέψει, απαιτείται μια εικόνα ROM "BIOS" για την εκκίνηση του εξομοιωτή και την αναπαραγωγή παιχνιδιών. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα από οποιαδήποτε έκδοση υλικού ή περιοχή, αν και οι αναντιστοιχίες περιοχών παιχνιδιών και περιοχών BIOS ενδέχεται να έχουν προβλήματα συμβατότητας. 

Ωστόσο, δεν παρέχεται η εικόνα ROM με τον εξομοιωτή για νομικούς λόγους, έτσι θα πρέπει να την εξάγετε από τη δική σας κονσόλα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Caetla ή άλλα μέσα. 

Τα Windows 10  και 11 είναι η μόνες έκδοσεις των Windows που υποστηρίζεται από τον προγραμματιστή. Τα Windows 7/8 ενδέχεται να λειτουργούν, αλλά δεν υποστηρίζονται 

Από προεπιλογή, το DuckStation θα μιμηθεί τον έλεγχο περιοχής που υπάρχει στον ελεγκτή CD-ROM της κονσόλας. Αυτό σημαίνει ότι όταν η περιοχή της κονσόλας δεν ταιριάζει με το δίσκο, θα αρνηθεί την εκκίνηση, δίνοντας ένα μήνυμα "Παρακαλώ εισάγετε το PlayStation CD-ROM". Το DuckStation υποστηρίζει περιοχές δίσκου αυτόματης ανίχνευσης και αν ορίσετε την περιοχή της κονσόλας σε αυτόματο εντοπισμό, αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να είναι πρόβλημα. 

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη ανίχνευση, δεν χρειάζεται να αλλάζετε τη διαδρομή BIOS κάθε φορά που αλλάζετε περιοχές. Απλά τοποθετήστε τις εικόνες του BIOS για τις άλλες περιοχές στον ίδιο κατάλογο με τη διαμορφωμένη εικόνα.&

Αυτό πιθανότατα θα βρίσκεται στο bios / υποκατάλογος. Στη συνέχεια, ορίστε την περιοχή της κονσόλας σε "αυτόματη ανίχνευση" και όλα θα πρέπει να λειτουργούν καλά. Η κονσόλα / αρχείο καταγραφής θα σας ενημερώσει εάν λείπει η εικόνα για την περιοχή του δίσκου. Λειτουργεί μόνο με τους ακόλουθους τύπους: BIN, ISO, IMG, CUE, CHD, M3U, EXE, PSEXE, PSF και MiniPSF.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows, Android


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .