//Add More external stylesheets PicoTorrent : Μίνι Client BitTorrent



Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

PicoTorrent : Μίνι Client BitTorrent

read

Σήμερα θα σας μιλήσω για έναν εξαιρετικό torrent client που έχω ανακαλύψει, το PicoTorrent. Πρόκειται για ένα απλό, ελαφρύ και γρήγορος torrent client για να κατεβάσετε τα αρχεία που χρειάζεστε μέσω του πρωτοκόλλου BitTorrent.

Ένα από τα πράγματα που λατρεύω σχετικά με το PicoTorrent είναι η απλότητά του. Δεν χρειάζεται να είστε έμπειρος χρήστης torrent για να το χρησιμοποιήσετε. Με πολύ ευανάγνωστο μενού είναι ο ιδανικός torrent client.

Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία χρήσης, παρέχοντας ωστόσο, υψηλή απόδοση και χαμηλή χρήση μνήμης.

Διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση με υποστήριξη για σήραγγες μέσω I2P, SOCKS4, SOCKS5 και HTTP (S) και λειτουργεί με πρότυπα IPv4 και IPv6. Με πολύγλωσσο περιβάλλον, ανοιχτού κώδικα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα σχετικά προγράμματα.

Δε θα επιβαρύνει το σύστημά σας και θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε αρχεία χωρίς καθυστέρηση. Είναι ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι ο κώδικάς του είναι διαθέσιμος για όλους να τον ελέγξουν και να τον βελτιώσουν. Αυτό το καθιστά ένα ασφαλές και αξιόπιστο εργαλείο για τη λήψη αρχείων.

Συνοψίζοντας, το PicoTorrent είναι ένα εξαιρετικό, απολύτως δωρεάν λογισμικό  για να κατεβάσετε  αρχεία  μέσω BitTorrent
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PicoTorrent


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .