//Add More external stylesheets

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Captura : Δωρεάν εφαρμογή σύλληψης εικόνας και βίντεο

read

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο λογισμικού που χρησιμοποιείται για την καταγραφή οθόνης σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Με τη βοήθεια της Captura, μπορείτε να καταγράψετε βίντεο της οθόνης σας, να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να δημιουργήσουν GIF αρχεία με ευκολία.

Ωστόσο, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Captura δεν θα λαμβάνει πλέον υποστήριξη ή ενημερώσεις από τους δημιουργούς της. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ανησυχία μεταξύ των χρηστών της Captura, καθώς πολλοί είχαν εξαρτηθεί από τις λειτουργίες και τις δυνατότητές της για τις καθημερινές τους ανάγκες. Η απόφαση των δημιουργών της Captura να μην συνεχίσουν την υποστήριξη του λογισμικού αυτού οδήγησε σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων από τους χρήστες που εξαρτώνται από αυτήν.

Υπάρχουν πολλά άλλα παρόμοια εργαλεία καταγραφής οθόνης που είναι διαθέσιμα στην αγορά, όπως το OBS Studio, το ShareX και  άλλα. Οι χρήστες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση μπορούν να εξετάσουν αυτές τις επιλογές και να επιλέξουν αυτή που τους ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Παρόλο που η Captura δεν θα λαμβάνει πλέον υποστήριξη,  μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε, αν και με κάποιους περιορισμούς και κινδύνους ασφαλείας. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τους τις ενδεχόμενες απειλές ασφαλείας που μπορεί να συνεπάγεται η χρήση ενός μη υποστηριζόμενου λογισμικού και να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Συνοψίζοντας, η Captura ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο καταγραφής οθόνης που δεν θα λαμβάνει πλέον υποστήριξη από τους δημιουργούς της. Οι χρήστες που εξαρτώνταν από αυτήν πρέπει να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις και να λάβουν υπόψη τους τους κινδύνους που ενδέχεται να εμπεριέχει η συνέχιση χρήσης του λογισμικού αυτού.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Captura


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .