//Add More external stylesheets

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

ShareX : Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή Capture για τα Windows

read

Το ShareX είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που παρέχει μια εξαιρετικά πλούσια σουίτα εργαλείων για την καταγραφή και την κοινοποίηση οθόνης στον υπολογιστή σας. Ανεξάρτητα από το εάν είστε επαγγελματίας σχεδιαστής, προγραμματιστής, διαχειριστής ιστοσελίδας ή απλά ένας χρήστης που θέλει να καταγράψει την οθόνη του για να μοιραστεί κάτι ενδιαφέρον με άλλους, το ShareX είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του ShareX είναι η καταγραφή οθόνης. Μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη, ένα συγκεκριμένο παράθυρο, μια περιοχή της οθόνης ή ακόμα και ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις καταγραφής, όπως την ανάλυση, την ποιότητα και τον τρόπο αποθήκευσης των καταγεγραμμένων εικόνων.

Εκτός από την καταγραφή οθόνης, παρέχει επίσης πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε να κάνετε καταγραφή οθόνης βίντεο, να τραβήξετε στιγμιότυπα από ιστοσελίδες, να εφαρμόσετε εφέ και φίλτρα στις εικόνες σας, να κάνετε λήψη ολόκληρων ιστοσελίδων και να ανεβάσετε αρχεία και κείμενα σε απομακρυσμένους διακομιστές και πολλά άλλα.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές λειτουργίες του είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης με πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες κοινής χρήσης. Μπορείτε να συνδέσετε το ShareX με λογαριασμούς σας σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφικές κοινότητες, αποθηκευτικούς χώρους στον νέφος και άλλα. Αυτό σας επιτρέπει να ανεβάζετε αυτόματα τις καταγεγραμμένες εικόνες και βίντεο σας σε αυτές τις πλατφόρμες, κάνοντας τον διαμοιρασμό πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του ShareX είναι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητά του. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος για να ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας. Μπορείτε να ορίσετε πλήκτρα συντόμευσης για γρήγορη καταγραφή οθόνης, να προσαρμόσετε τον τρόπο αποθήκευσης και ορισμένες επιλογές επεξεργασίας εικόνας, καθώς και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις αποστολής και κοινοποίησης.

Το ShareX είναι επίσης συμβατό με πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής

Αναβαθμίσεις και Νέα Χαρακτηριστικά : 

Η ShareX,  μόλις κυκλοφόρησε την τελευταία της έκδοση, την 16.1.0. Η νέα έκδοση φέρνει μαζί της σημαντικές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους χρήστες.

Γνωστή για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει στους χρήστες της, επιτρέποντας την εύκολη καταγραφή οθόνης, επεξεργασία εικόνων, και αυτόματη ανάρτηση σε μια σειρά από πλατφόρμες. Η νέα έκδοση ενσωματώνει αρκετές βελτιώσεις που καθιστούν τη διαδικασία ακόμα πιο ομαλή και ευέλικτη.

Ένα από τα κυριότερα νέα χαρακτηριστικά είναι η βελτιωμένη υποστήριξη για διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud. Οι χρήστες τώρα μπορούν να ανεβάζουν τα αρχεία τους απευθείας σε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες, αυτοματοποιώντας τη διαδικασία και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Επιπλέον, η νέα έκδοση προσφέρει βελτιωμένες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνων. Οι χρήστες θα βρουν νέα εργαλεία και φίλτρα που διευκολύνουν την προσαρμογή και βελτίωση των στιγμιότυπων και των βίντεο πριν την κοινοποίησή τους.

Η διαχείριση των αρχείων έχει επίσης βελτιωθεί. Οι χρήστες, μπορούν τώρα να οργανώνουν και να κατηγοριοποιούν τα αρχεία τους με πιο αποτελεσματικούς τρόπους, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό για εκείνους που εργάζονται με μεγάλους όγκους δεδομένων. Τέλος, εισάγει μια σειρά από βελτιώσεις στην απόδοση και στη σταθερότητα της εφαρμογής.

Σε τελική ανάλυση, είτε είστε σχεδιαστής, εκπαιδευτικός, ή απλά κάποιος που αγαπά την κοινοποίηση και διαχείριση εικόνων και βίντεο, το ShareX είναι εδώ για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ShareX 16.1.0


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .