//Add More external stylesheets ShareX : Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή Capture για τα Windows



Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

ShareX : Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή Capture για τα Windows

read

To ShareX είναι ένα open source πρόγραμμα που σας επιτρέπει να πάρετε screenshots από οποιαδήποτε επιλεγμένη περιοχή με ένα μόνο πλήκτρο, να τις αποθηκεύσετε στο πρόχειρο σας, στο σκληρό δίσκο να τις φορτώσετε σε πάνω από 25 διαφορετικές υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων, μπορεί να συλλάβει screenshots με διαφορετικά σχήματα όπως ορθογώνιο, στρογγυλεμένο ορθογώνιο, ελλειπτικό, τρίγωνο, πολύγωνο και ελεύθερη σχεδίαση, μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες, αρχεία κειμένου και άλλους τύπους αρχείων. 

Στην τελευταία έκδοση του ShareX 16.0.1, μπορείτε να απολαύσετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες και βελτιώσεις στο λογισμικό.

Μία από τις κύριες αλλαγές  είναι η βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας του προγράμματος. Οι προγραμματιστές έχουν εργαστεί σκληρά για να βελτιώσουν την απόκριση του λογισμικού και να διορθώσουν οποιαδήποτε πιθανά προβλήματα που μπορεί να εμφανιζόντουσαν κατά τη χρήση του.

Επιπλέον, προσφέρει νέες λειτουργίες και επιλογές για τους χρήστες. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσθήκης ετικετών και σχολίων στις εικόνες και τα βίντεο που καταγράφονται, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεων κοινοποίησης και αποθήκευσης.

Υποστηρίζει επίσης διάφορες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, των βίντεο και των κειμένων, και παρέχει ευέλικτες επιλογές για την κοινοποίηση του περιεχομένου στο διαδίκτυο. Με τη βοήθεια του ShareX, οι χρήστες μπορούν εύκολα να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με άλλους και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά περιεχόμενα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ShareX


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .