ΝΖΧΤCAM : Δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης του υλικού για τον υπολογιστή σας



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΝΖΧΤCAM : Δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης του υλικού για τον υπολογιστή σας

read

Τα τελευταία χρόνια, οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί, έτσι οι χρήστες χρειάζονται πολλές εφαρμογές για να παρακολουθούν τις θερμοκρασίες των εξαρτημάτων του υπολογιστή τους να υπερχρονίζουν τις κάρτες γραφικών τους και να εμφανίζουν FPS στα παιχνίδια που τρέχουν για να βλέπουν την απόδοση της κάρτας γραφικών τους.

Το NZXT CAM, έχει πλέον ενοποιήσει όλες αυτές τις λειτουργίες σε ένα εύχρηστο βοηθητικό πρόγραμμα κατάλληλο, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να δείτε τα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS) για όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια, και να ανεβάζετε με ακρίβεια τη GPU σας ώστε να σπρώξτε το FPS στο μέγιστο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό λογισμικό που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τον υπολογιστή σας με έναν εύκολο και ευέλικτο τρόπο. Από την παρακολούθηση της απόδοσης του συστήματος σας μέχρι την προσαρμογή των ρυθμίσεων του φωτισμού και την παρακολούθηση της θερμοκρασίας των εξαρτημάτων σας, το NZXT CAM σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε τον υπολογιστή σας να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση του επεξεργαστή σας, την κάρτα γραφικών σας, τη μνήμη RAM και άλλα σημαντικά εξαρτήματα του υπολογιστή σας. Μπορείτε να δείτε πόσο φορτίο έχει κάθε εξάρτημα, ποια είναι η θερμοκρασία τους και πώς επηρεάζουν την συνολική απόδοση του συστήματός σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του φωτισμού του υπολογιστή σας, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη εμπειρία που ανταποκρίνεται στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, παρέχει ενημερώσεις και ειδοποιήσεις για την κατάσταση του υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τυχόν προβλήματα ή ανωμαλίες που μπορεί να προκύψουν.Τέλος, μπορείτε ακόμη να αποκτήστε πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών γραφημάτων και λεπτομερών στατιστικών στοιχείων και να λαμβάνετε άμεση προειδοποίηση όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά. 


Επίσης, μπορείτε να δείτε τις βασικές θερμοκρασίες και μετρήσεις απόδοσης στο παιχνίδι, να παρακολουθείτε την θερμοκρασίας CPU και GPU ανά πάσα στιγμή, να ελέγχετε το ιστορικό των δεδομένων του υπολογιστή σας για τον εντοπισμό μη φυσιολογικών δραστηριοτήτων, και να δείτε τα στατιστικά στοιχεία FPS για τα τελευταία σας παιχνίδια. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ΝΖΧΤCAM

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .