//Add More external stylesheets OSFMount : Δημιουργήσετε εικονικούς δίσκους για αρχεία εικόνας και δίσκους RAM



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

OSFMount : Δημιουργήσετε εικονικούς δίσκους για αρχεία εικόνας και δίσκους RAM

read

Το OSFMount είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικονικούς δίσκους στον υπολογιστή σας. Αυτό το εργαλείο είναι πολύ χρήσιμο για όσους χρειάζονται να προσπελάσουν το περιεχόμενο ενός δίσκου CD ή DVD, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τον πραγματικό δίσκο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει εικονικούς δίσκους από αρχεία εικόνας δίσκου, όπως τα αρχεία ISO.

Ένας από τους βασικούς λόγους για να το χρησιμοποιήσετε είναι για την εκτέλεση προγραμμάτων ή παιχνιδιών που απαιτούν την ύπαρξη δίσκου CD ή DVD. Με τη χρήση ενός εικονικού δίσκου που δημιουργείται από το OSFMount, μπορείτε τρέξετε το πρόγραμμα ή το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον, διαθέτει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δημιουργία εικονικών δίσκων από αρχεία εικόνας δίσκου, την επεξεργασία αρχείων εικόνας δίσκου και τη δημιουργία εικονικών δίσκων από αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας. Αυτές οι λειτουργίες κάνουν το OSFMount ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους χρειάζονται να διαχειριστούν εικονικούς δίσκους στον υπολογιστή τους. 

Το πρόγραμμα έχει  και κάποιες άλλες λειτουργίες που δεν διαθέτουν άλλες παρόμοιες εφαρμογές, όπως είναι για παράδειγμα τη δημιουργία δίσκων RAM, μεταφέρει ουσιαστικά τον εικονικό δίσκο στη μνήμη RAM και φυσικά μας παρέχει έχει το μεγάλο πλεονέκτημα αυτό της ταχύτητας αφού όπως καταλαβαίνετε άλλη είναι η ταχύτητα του σκληρού δίσκου και άλλη αυτή της RAM.

Είναι πολύ πιθανόν η λειτουργία αυτή να σας φανεί χρήσιμη ιδιαίτερα σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή ταχύτητα πρόσβασης στο δίσκο, όπως είναι για παράδειγμα εφαρμογές με βάσεις δεδομένων και τα παιχνίδια. Ένα δεύτερο πλεονέκτημα είναι η ασφάλεια, καθώς τα περιεχόμενα του δίσκου δεν είναι αποθηκευμένα σε ένα φυσικό σκληρό δίσκο. Οι τύποι αρχείων που υποστηρίζει περιλαμβάνουν τους ISO, BIN, NRG, SDI, AFF, AFM, AFD ακόμη VMDK της VMware.

Συνοψίζοντας, το OSFMount είναι ένα δωρεάν λογισμικό που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικών δίσκων στον υπολογιστή σας με το οποίο μπορείτε να προσομοιώσετε την ύπαρξη ενός δίσκου CD ή DVD και να τρέξετε προγράμματα ή παιχνίδια που απαιτούν αυτόν τον τύπο δίσκου.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή OSFMount


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!