AbleWord : Μετατρέψτε αρχεία PDF σε έγγραφα του Word



Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

AbleWord : Μετατρέψτε αρχεία PDF σε έγγραφα του Word

read

Το AbleWord είναι μία πολύ ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου που μπορεί να διαβάσει και να γράψει στις πιο δημοφιλείς μορφές εγγράφων όπως PDF doc, docx και άλλα. Πλήρως εξοπλισμένο, υποστηρίζει, πίνακες, κεφαλίδες και υποσέλιδα περιλαμβάνει ορθογραφικό έλεγχο καθώς και λειτουργίες προεπισκόπησης εκτύπωσης. Απολύτως δωρεάν, ακόμη και για εμπορική χρήση, είναι απολύτως συμβατό με τις πιο δημοφιλείς μορφές εγγράφων συμπεριλαμβανομένων DOC & DOCX. Ωστόσο, με το Ableword μπορείτε επίσης να ανοίξετε έγγραφα και να τα αποθηκεύσετε ως PDF, ή να εισάγετε κάποιο έγγραφο PDF και να το σώσετε ως αρχείο του Microsoft Word (doc, docx), γεγονός που το καθιστά ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο γραφείου. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα πολύ απλό στη χρήση επεξεργαστή κειμένου που εκτός των άλλων μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως PDF Editor, αλλά και για τη μετατροπή αρχείων PDF σε έγγραφα του Word.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, παρακαλώ επιτρέψτε μου, να συμπληρώσω στο άρθρο σας τα κατωτέρω :

    Για να ενεργοποιήσετε τον ορθογραφικό έλεγχο με Ελληνικά-Αγγλικά:

    1.- Κατεβάστε Ελληνικό-Αγγλικό λεξικό για το Open Office εδώ:
    https://daremon.gr/tools/open_office_greek_english_spelling/

    2.- Ανοίξτε το αρχείο που έχετε κατεβάσει: greek_caps_english_us-0.1, με ένα archiver (π.χ. με δωρεάν 7-Zip) για να εξαγάγετε το περιεχόμενό του και μετά από αυτό, να αντικαταστήσετε τα δύο αρχεία: en_US.aff και en_US.dic που βρίσκονται στο φάκελο λεξικά AbleWord (π.χ. C:\Program Files\AbleWord\Dictionaries) με τα δύο αρχεία από το αρχείο που έχει εξαχθεί: Greek_Caps_English_US.aff και Greek_Caps_English_US.dic

    3. Επανεκκίνηση του AbleWord και τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε κείμενα με τις Ελληνικές και τις Αγγλικές λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .