Bolide Slideshow Creator : Δημιουργήστε απλά και γρήγορα, Slideshows, σε ποιότητα HD



Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Bolide Slideshow Creator : Δημιουργήστε απλά και γρήγορα, Slideshows, σε ποιότητα HD

read

Ο Bolide Slideshow Creator, είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο, δωρεάν εργαλείο, για όσους θέλουν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές παρουσιάσεις. Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος που θέλει να φτιάξει μια εντυπωσιακή παρουσίαση είτε απλά θέλετε να δημιουργήσετε μια όμορφη παρουσίαση για την οικογένειά σας, το Bolide Slideshow Creator είναι η ιδανική λύση.


Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ευκολία χρήσης. Ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές παρουσιάσεις με λίγα μόνο κλικ. Το πρόγραμμα διαθέτει μια ευέλικτη και ευανάγνωστη διεπαφή που επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει φωτογραφίες, μουσική και κείμενο με μεγάλη ευκολία.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του είναι η ποικιλία των εφέ και μεταβάσεων που προσφέρει. Από απλές μεταβάσεις μεταξύ των φωτογραφιών μέχρι πιο περίπλοκες κινούμενες εικόνες και εφέ, το πρόγραμμα διαθέτει μια ευρεία γκάμα επιλογών που επιτρέπουν στον χρήστη να προσαρμόσει την παρουσίαση σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Επιπλέον, διαθέτει τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής στην παρουσίαση. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να επιλέξει τα αγαπημένα του τραγούδια και να τα ενσωματώσει στην παρουσίαση, προσθέτοντας έτσι μια επιπλέον διάσταση στην εμπειρία προβολής.

Η απλότητα της εφαρμογής όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι εμφανής από τα πρώτα βήματα. Έτσι δεν χρειάζεται να χάσετε το χρόνο σας ψάχνοντας δυσνόητα manuals για να βρείτε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Υποστηρίζει σχεδόν κάθε μορφή εικόνας, όπως υποστήριξη αρχείων ήχου MP3, AAC, WMA, M4A, MP4, OGG για μουσική υποβάθρου, σας παρέχει τη δυνατότητα να προσθέσετε δεκάδες εφέ μετάβασης και να αποθηκεύσετε τα βίντεο σας σε αρχεία βίντεο της μορφής MKV, WMV, MP4, FLV.

Ανάλογα με την ποιότητα των φωτογραφιών που θα προσθέσετε και την ποιότητα του βίντεο που θα επιλέξετε το αρχείο εξόδου του βίντεο μπορεί να είναι από 128x160 έως 1920x1080 pixels ( FullHD). Θα τρέξει σε όλα τα windows.

Συνοψίζοντας, εάν ψάχνετε για ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικές παρουσιάσεις φωτογραφιών, το Bolide Slideshow Creator είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.


ΒΗΜΑΤΑ

  • Αφού τρέξετε την εφαρμογή πατήστε επάνω αριστερά στο μενού της εφαρμογής το φάκελο για να προσθέσετε τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε.
  • Τώρα με το ποντίκι σας πάρτε μία μία τις φωτογραφίες και μεταφέρετέ τις στο Timeline. Πατήστε τώρα στο πεδίο Audio Files και προσθέστε το μουσικό αρχείο που θέλετε να συνοδεύει το slideshow σας και μετά με τον ίδιο τρόπο σύρτε το με το ποντίκι σας στο πεδίο Audio can be dragged here κάτω ακριβώς από τις φωτογραφίες.
  • Πατήστε στο Transitions και επιλέξτε τα εφέ μετάβασης που θέλετε να εφαρμόσετε μεταξύ των φωτογραφιών σας. Ακολουθείτε και εδώ την ίδια μέθοδο, επιλέγετε με το ποντίκι σας το εφέ και σέρνετε στο Timeline κάθε εφέ ξεχωριστά ανάμεσα στις φωτογραφίες. Τέλος στο πεδίο Effects μπορείτε να προσθέσετε κείμενο να ΄΄παίξετε με το pan zoom΄΄ και να καθορίσετε το επίπεδο περιστροφής.
  • Τέλος κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί (make a video) και αφού καθορίσετε την ποιότητα και τις διαστάσεις του βίντεο πατήστε Go για να ξεκινήσει η μετατροπή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Bolide Slideshow Creator

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .