//Add More external stylesheets RecordScreen : Καταγραφή οθόνης σε βίντεο με δυνατότητα ενεργοποίησης της Web Cam του υπολογιστή μας



Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

RecordScreen : Καταγραφή οθόνης σε βίντεο με δυνατότητα ενεργοποίησης της Web Cam του υπολογιστή μας

read

Πρόκειται ίσως για την πιο απλή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να καταγράψουμε σε βίντεο την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας η συγκεκριμένα παράθυρα από προγράμματα. Ωστόσο, η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψουμε σε βίντεο μέσω της κάμερας του υπολογιστή μας και το πρόσωπό μας.  

Έτσι, μας δίνει τη δυνατότητα για παράδειγμα να κάνουμε κάποια παρουσίαση ή ανάλυση για οποιοδήποτε θέμα μας και αφού ολοκληρώσουμε την παρουσίασή μας μπορούμε να κατεβάσουμε το βίντεο μας. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση και μάλιστα δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε τίποτα στον υπολογιστή μας. 

Ποιο συγκεκριμένα, αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα recordscreen.io και να κάνουμε κλικ στο κουμπί Record. Από εκεί και μετά πρέπει να επιλέξουμε αυτό που θέλουμε να καταγράψουμε και να πατήσουμε στο κουμπί  κοινοποίηση για να ξεκινήσει η καταγραφή, αφού  δε ολοκληρώσουμε την καταγραφή  πατάμε στο κουμπί Stop Recording  και τέλος πατάμε στο κουμπί download  για να κατεβάσουμε το βίντεο  μας.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .