//Add More external stylesheets iFun Video Converter : Μετατρέψτε οποιοδήποτε βίντεο 2D σε βίντεο εικονικής πραγματικότητας



Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

iFun Video Converter : Μετατρέψτε οποιοδήποτε βίντεο 2D σε βίντεο εικονικής πραγματικότητας

read

Ο πρώτος δωρεάν μετατροπέας βίντεο VR-3D συμβατός με όλες τις συσκευές VR. Με αυτόν τον μετατροπέα βίντεο VR, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τα βίντεο εικονικής πραγματικότητας.  Υποστηρίζονται, περισσότερες από 150 μορφές βίντεο και ήχου. Σε γενικές γραμμές  το iFun Video Converter σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα βίντεο σας σε οποιαδήποτε μορφή θέλετε με μεγάλη ευκολία.Το iFun Video Converter σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε βίντεο με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε. Μπορείτε επίσης να μετατρέψτε τα βίντεο σας σε οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες  διαθέσιμες μορφές και τα παρακολουθήστε όποτε θέλετε - στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας τηλέφωνο. Τέλος, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο 2D σε βίντεο VR-3D για συσκευές VR.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .