//Add More external stylesheets RIOT : Βελτιστοποιήστε σε πραγματικό χρόνο τις φωτογραφίες σας



Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

RIOT : Βελτιστοποιήστε σε πραγματικό χρόνο τις φωτογραφίες σας

read

Το RIOT είναι μια μικρή απλή εφαρμογή για για να συγκρίνετε την πρωτότυπη με μία βελτιστοποιημένη εικόνα της ίδιας φωτογραφίας σε πραγματικό χρόνο και να δείτε αμέσως το μέγεθος του αρχείου.

Χρησιμοποιεί ένα διπλό πάνελ και εμφανίζει τις φωτογραφίες σας τη μία δίπλα στην άλλη, προκειμένου να συγκρίνετε το πρωτότυπο με τη βελτιστοποιημένη εικόνα σε πραγματικό χρόνο και να δείτε αμέσως το μέγεθος του αρχείου.

Είναι ελαφρύ, γρήγορο και απλό στη χρήση, και με ιδιαίτερες δυνατότητες για προχωρημένους χρήστες που θα τους βοηθήσουν ώστε να ελέγχουν τη συμπίεση, τον αριθμό των χρωμάτων, τις ρυθμίσεις των μεταδεδομένων και να επιλέξουν την τελική μορφή της εικόνας για σώσουν τις βελτιστοποιημένες φωτογραφίες τους ( JPG, GIF ή PNG ). Το RIOT μπορεί να ενσωματωθεί ως plug -in σε γνωστά προγράμματα θέασης και επεξεργασίας γραφικών όπως είναι GIMP , IrfanView και XnView.

Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, ξεκινήστε το RIOT κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας. Κάνετε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα" για να επιλέξετε ένα αρχείο εικόνας από τον υπολογιστή σας ή εναλλακτικά σύρτε και αποθέστε την εικόνα απευθείας στο μενού του RIOT.

Μόλις φορτωθεί η εικόνα, μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση της αρχικής εικόνας και της βελτιστοποιημένης έκδοσης δίπλα δίπλα. Το RIOT παρέχει διάφορες επιλογές βελτιστοποίησης, όπως προσαρμογή της ποιότητας εικόνας, αλλαγή μεγέθους της εικόνας και επιλογή της μορφής εξόδου.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις βελτιστοποίησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να δείτε το μέγεθος του αρχείου που προκύπτει σε πραγματικό χρόνο καθώς κάνετε αλλαγές.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις ρυθμίσεις βελτιστοποίησης, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" και αποθηκεύσετε τη βελτιστοποιημένη εικόνα στην επιθυμητή θέση στον υπολογιστή σας
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή RIOT


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!