09 Οκτωβρίου 2016

CATZILLA : Αξιολογήστε την απόδοση του υπολογιστή σας
Για να μπορέσουμε να κρίνουμε την απόδοση και την σταθερότητα ενός υπολογιστή χρησιμοποιούμε ειδικά προγράμματα αξιολόγησης. Ένα από από αυτά είναι και το CATZILLA. Στην περίπτωσή μας πρόκειται για ένα πολύ καλό πρόγραμμα αξιολόγησης των επιδόσεων ενός υπολογιστή με το οποίο θα μπορέσετε να αξιολογήστε την απόδοση του επι μέρους υλικού του όπως για παράδειγμα της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή αλλά και και την αξιολόγησή του ως σύνολο. Οι μετρήσεις αυτές μπορούν να είναι χρήσιμες και ως σημείο αναφοράς στην  περίπτωση που κάνετε κάποιες αλλαγές και θέλετε να δείτε αν αυτές επιδρούν θετικά ή αρνητικά στην απόδοση του υπολογιστή σας.

ALLBenchmark Catzilla 4K

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

CATZILLA : Αξιολογήστε την απόδοση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "CATZILLA : Αξιολογήστε την απόδοση του υπολογιστή σας" Για να μπορέσουμε να κρίνουμε την απόδοση και την σταθερότητα ενός υπολογιστή χρησιμοποιούμε ειδικά προγράμματα αξιολόγησης. Ένα από ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>