//Add More external stylesheets XnView : Δωρεάν εφαρμογή για προβολή και μετατροπή εικόνων



Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

XnView : Δωρεάν εφαρμογή για προβολή και μετατροπή εικόνων

read

Δωρεάν εφαρμογή λογισμικού για να προβάλλετε, να οργανώσετε και να μετατρέπετε διάφορες μορφές αρχείων εικόνας. Είναι διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα Windows, Mac και Linux.

Με το XnView, μπορείτε να περιηγηθείτε στις συλλογές των εικόνων σας να κάνετε προεπισκόπηση σε διαφορετικές προβολές, όπως μικρογραφίες, πλήρη οθόνη ή προβολή διαφανειών. Η εφαρμογή υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών εικόνας, όπως JPEG, PNG, GIF, BMP, TIFF και πολλά άλλα.

Διαθέτει διάφορα εργαλεία επεξεργασίας για τη βελτίωση και την τροποποίηση εικόνων. Μπορείτε να περικόψετε, να αλλάξετε μέγεθος, να περιστρέψετε, να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση, να εφαρμόσετε φίλτρα και εφέ και να τρέξετε άλλες βασικές εργασίες επεξεργασίας. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη μαζική επεξεργασία, επιτρέποντας σας να εφαρμόζετε τις ίδιες αλλαγές σε πολλές εικόνες ταυτόχρονα.

Η οργάνωση και η διαχείριση συλλογών εικόνων γίνεται εύκολα με τις δυνατότητες διαχείρισης αρχείων του XnView. Μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους, να μετακινήσετε να αντιγράψετε και να μετονομάσετε αρχεία. Περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο αναζήτησης για γρήγορη εύρεση συγκεκριμένων εικόνων με βάση κριτήρια όπως το όνομα αρχείου, το μέγεθος ή τα μεταδεδομένα.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μια ευέλικτη και πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή για διαχείριση, προβολή και μετατροπή εικόνων, φιλική προς τον χρήστη και μεγάλη γκάμα εργαλείων που το καθιστούν κατάλληλο τόσο για απλούς χρήστες όσο και για επαγγελματίες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή XnView


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!