Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Αυγούστου 2017

The Image Collector : Δείτε, κατεβάστε και ταξινομήστε εικόνες από το διαδίκτυοΠρόκειται για μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε, να κατεβάσετε και να ταξινομήσετε εικόνες από διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Picasa, deviantART, PhotoBucket, και άλλες. Μπορείτε να φιλτράρετε τις εικόνες με βάση την κατηγορία, τη δημοτικότητα ή τις ημερομηνίες να κάνετε προεπισκόπηση μιας εικόνας με το παρεχόμενο πρόγραμμα προβολής εικόνων. Ωστόσο το πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει στοχευμένη αναζήτηση εικόνων με λέξη-κλειδί.

The Image Collector : 1.16

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


The Image Collector : Δείτε, κατεβάστε και ταξινομήστε εικόνες από το διαδίκτυο
4/ 5 stars - "The Image Collector : Δείτε, κατεβάστε και ταξινομήστε εικόνες από το διαδίκτυο" Πρόκειται για μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε, να κατεβάσετε και να ταξινομήσετε εικόνες από διάφορες διαδικτυακές υπηρεσί...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>