25 Νοεμβρίου 2017

The Image Collector : Δείτε, κατεβάστε και ταξινομήστε εικόνες από το διαδίκτυο
Πρόκειται για μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε, να κατεβάσετε και να ταξινομήσετε εικόνες από διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Picasa, deviantART, PhotoBucket, και άλλες. Μπορείτε να φιλτράρετε τις εικόνες με βάση την κατηγορία, τη δημοτικότητα ή τις ημερομηνίες να κάνετε προεπισκόπηση μιας εικόνας με το παρεχόμενο πρόγραμμα προβολής εικόνων. Ωστόσο το πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει στοχευμένη αναζήτηση εικόνων με λέξη-κλειδί.

The Image Collector : 1.16

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

The Image Collector : Δείτε, κατεβάστε και ταξινομήστε εικόνες από το διαδίκτυο
4/ 5 stars - "The Image Collector : Δείτε, κατεβάστε και ταξινομήστε εικόνες από το διαδίκτυο" Πρόκειται για μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε, να κατεβάσετε και να ταξινομήσετε εικόνες από διάφορες διαδικτυακές υπηρεσί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>