24 Μαΐου 2016

Τα 12 καλύτερα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού, βελτιστοποίησης για τα WindowsΗ απόδοση του υπολογιστή μας με την πάροδο του χρόνου αλλά και ανάλογα την χρήση πέφτει βαθμιαία, το γεγονός αυτό οφείλετε στον κατακερματισμό του σκληρού μας δίσκου στην συσσώρευση άχρηστων εφαρμογών, σε κατάλοιπα από παλιά προγράμματα, στον κατακερματισμό του μητρώου των Windows και σε πολλές ακόμη αιτίες. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρείτε τον υπολογιστή σας πάντα σε φόρμα. Κάποιοι απ΄αυτούς περιγράφονται στα παρακάτω προγράμματα που επιλέξαμε ανάμεσα σε δεκάδες άλλα, τόσο για την απόδοσή τους, όσο και για την πληρότητα των χαρακτηριστικών τους, εσείς επιλέξτε, απλά, αυτό που σας ταιριάζει.
1


Από τα καλύτερα ίσως προγράμματα για την συντήρηση και τον καθαρισμό του υπολογιστή. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό του υπολογιστή διορθώνοντας και αφαιρώντας άχρηστες καταχωρήσεις στην registry, άχρηστα προσωρινά αρχεία, μπορεί ακόμη να βρει και να αφαιρέσει spyware και adware, να βελτιστοποιήσει το σύστημα, να αφαιρέσει τα προσωρινά αρχεία κατά την περιήγησή μας στο internet κ.λπ. Διαθέτει λειτουργίες που αφορούν την σταθερότητα και την καλή λειτουργία του υπολογιστή,για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να ελέγξετε την φυσική κατάσταση των σκληρών σας δίσκων, να απεγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα,η να επιλέξετε ποια εφαρμογή θέλετε να τρέχει κατά την εκκίνηση ή όχι.Μπορείτε να ρυθμίσετε και να απενεργοποιήσετε υπηρεσίες που τρεχουν στον υπολογιστή σας αλλά δεν είναι απολύτως απαραίτητητες για την λειτουργία του, επιταχύνοντας κατ΄αυτό τον τρόπο την λειτουργία του.
2


Το ToolWiz Care είναι ένα πλήρες, μοναδικό πρόγραμμα, ένα πραγματικά εξαιρετικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τον υπολογιστή σας και να διορθώσει λάθη και τυχόν προβλήματα που ανακύψουν από τον έλεγχο. Περιλαμβάνει μια συλλογή από εργαλεία όπως το System Check-up, System Clean-up, System Speed-up, System Fix-up, System Back-up, System Satrtup Optimizer, System Virtualization και άλλα 50 + ισχυρά ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα για να ενισχύσει την απόδοση του υπολογιστή, την ασφάλεια, και βελτιστοποίηση του συστήματος σας. Έχει σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα των χρηστών PC, από τους αρχάριους μέχρι και τους πιό προχωρημένους..
3


Το Baidu PC Faster είναι ένα δωρεάν πλήρες πρόγραμμα που που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνετε το PC και να το κρατήστε καθαρό, υγιές ώστε να λειτουργεί πάντα με τη μέγιστη απόδοση.Θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο, βελτιώνει το χρόνο εκκίνησης, και προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε τα σκουπίδια που δημιουργούνται στον υπολογιστή κατά την εγκατάσταση απεγκατάσταση των εφαρμογών να διορθώσετε προβλήματα της σύνδεσης σας στο internet να δείτε τους χρόνους εκκίνησης των διαφόρων εφαρμογών που τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αντίστοιχα εφαρμογές που τρέχουν κατά την εκκίνηση, να απεγκαταστήσετε εφαρμογές, να κάνετε windows update μέσω της εφαρμογής, να καθαρίσετε την registry από άχρηστες καταχωρήσεις, και να σκανάρατε τον υπολογιστή σας μέσω της επιλογής Cloud Scan για τυχόν επιβλαβές λογισμικό Virus malware.
4


Με την πάροδο του χρόνου όλοι μας έχουμε παρατηρήσει ότι μειώνεται σε κάποιο βαθμό η ταχύτητα του υπολογιστή μας. Αυτό έχει να κάνει τις περισσότερες φορές κατά ένα μέρος με την άναρχη εγκατάσταση πολλών προγραμμάτων. Με την έννοια άναρχη εννοούμε το ότι πολλά από τα εγκατεστημένα προγράμματα τα αφήνουμε να τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μας με αποτέλεσμα ο υπολογιστής να καταναλώνει πόρους και να επιβαρύνεται με προγράμματα που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να τρέχουν κατά την εκκίνησή του.Ένας άλλος λόγος είναι οι πολλές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις προγραμμάτων που αφήνουν κατάλοιπα στις περισσότερες των περιπτώσεων με αποτέλεσμα ο υπολογιστής μας να μαζεύει ΄΄σαβούρα΄΄, αν δε κάνουμε το λάθος και δεν φροντίζουμε να τον καθαρίζουμε, είναι πολύ πιθανόν να διαπιστώσουμε μεγάλες καθυστερήσεις και προβλήματα.Το Boost είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα αναλάβει να μας απαλλάξει από αυτά τα προβλήματα αφού παίρνει αυτόματα τον έλεγχο και βελτιστιοποιεί τη εκκίνηση του υπολογιστή μας απενεργοποιώντας προγράμματα και υπηρεσίες που κατά την ΄΄γνώμη΄΄ του δεν θα πρέπει να τρέχουν αυτόματα.Ακόμη θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας αφαιρώντας τα περιττά αρχεία στο σκληρό σας δίσκο, επιτρέποντας στον υπολογιστή σας να τρέξει με μέγιστο των δυνατοτήτων του. Επίσης θα σας βοηθήσει με την αφαίρεση λογισμικού crapware, bloatware, δοκιμαστικών εκδόσεων, bundleware και adware. Τέτοιου είδους προγράμματα τα επονομαζόμενα ΄΄crapwar ΄΄ είναι γνωστό ότι προκαλούν κολλήματα και καθυστερήσεις στην εκκίνηση. Δυό λόγια για το πρόγραμμα τώρα, αφού το τρέξετε την πρώτη φορά θα κάνει μία εκτίμηση της λειτουργικότητας του υπολογιστή σας, σε γενικές γραμμές, χαμηλη βαθμολογία σημαίνει και χαμηλή απόδοση. Όπως βλέπετε υπάρχουν δύο λειτουργίες η Basic και η Power, αν θέλετε να αποφασίζει το πρόγραμμα για εσάς αφήστε το στο Basic αν τώρα θέλετε να επέμβετε στην λειτουργία του πατήστε Power.
5

Η δωρεάν εφαρμογή που έχει γίνει must για τις συσκευές Android, μία εφαρμογή προστασίας από ιούς και ασφάλειας για κινητό σας που αναπτύχθηκε από την Clean Master και εντοπίζει ιούς, Trojan, τρωτά σημεία, malwares, spywares, πρόσθετα διαφημίσεων σε android κινητά και ταμπλέτες και σαρώνει τις νέες εφαρμογές, ενημερώσεις, τα αρχεία συστήματος και τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο ασφάλεια στη συσκευή σας καθαρίζοντας την cache και αφαιρώντας άχρηστα αρχεία, το ιστορικό ιστού και οτιδήποτε που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το σύστημα του smartphone σας. Τα καλά νέα είναι ότι η πρώτη σημαντική έκδοση του Clean Master για τα Windows και θα μας βοηθήσει να βρούμε και να διαγράψουμε τα άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή μας. Κατεβάστε την εφαρμογή, πατήστε στο κουμπί Scan now και θα ψάξει και θα βρεί τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας ψάχνοντας όχι μόνο στην Cash του υπολογιστή σας αλλά και ξεχωριστά κάθε πρόγραμμα που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.
6

Δωρεάν, ισχυρό όλα-σε-ένα βοηθητικό πρόγραμμα. Προσφέρει πολλές δυνατότητες παρέχοντάς μας ένα σύστημα με εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα για τον καθαρισμό, την επιτάχυνση, τη διατήρηση και την προστασία του υπολογιστή σας. Σαρώνει και καθαρίζει τον υπολογιστή σας, καθαρίζει τα προσωρινά αρχεία, αφαιρεί τα άχρηστα αρχεία, επιδιορθώνει ΄΄σπασμένες΄΄ συντομεύσεις, και γενικά επιλύει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων. Μπορείτε να ρυθμίσετε με την επιλογή One-Click να τρέξει μόνο εκείνες τις διαδικασίες που θέλετε με ένα μόνο κλικ.
7

Όλα-σε-ένα επαγγελματικό, εντελώς δωρεάν εργαλείο για να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή, καθαρό και γρήγορο. Απομακρύνει τα άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή σας και βελτιστοποιεί το λειτουργικό σας σύστημα μόνο με ένα κλικ σας. Επίσης προστατεύει τον υπολογιστή σας από κακόβουλα προγράμματα, κακόβουλα plug-ins, malwares, adware και διάφορους ιούς. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα Hijack tools που εγκαθίστανται στους Browsers αλλάζοντας την προβολή της αρχικής σελίδας όπως εσείς την έχετε ορίσει αλλά και για την απομάκρυνση διαφόρων ανεπιθύμητων Toolbars. Τέλος προστατεύει τον υπολογιστή σας από τυχόν κακόβουλα pop-up με διαφημίσεις και plug-ins., εντοπίζει, αφαιρεί ή επισκευάζει τις κατεστραμμένες καταχωρήσεις, βελτιστοποιεί τον υπολογιστή σας και βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου στο σκληρό σας δίσκο απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο και βελτιώνοντας τις επιδόσεις του.
8

Σειρά εφαρμογών που έχει ως σκοπό την συντήρηση και βελτιστοποίηση του λειτουργικού μας. Περιλαμβάνει καθαρισμό του σκληρού μας δίσκου από τα κατάλοιπα των εφαρμογών εκκαθάριση του μητρώου των windows (registry) και πολλές ακόμη εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν ώστε να έχουμε πάντα το λειτουργικό μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Περιλαμβάνει 24 διαφορετικές εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τον υπολογιστή μας. Ποιό συγκεκριμένα περιλαμβάνονται οι εξής εφαρμογές:Disk Check, Uninstaller, Startup Manager, Service Manager, Disk Cleaner,Delete Empty Folders, Fix Shortcuts, Registry Cleaner, Registry Defrag, Puran Defrag, Duplicate File Finder, Data Recovery, File Recovery, Disk Files, Gaming PC, Permanent Delete, Wipe Disk, Shutdown Timer, Splitter, Delete History, Batch Fix, Minimal Pc και System Information. Μπορείτε να επιδιορθώσετε το μητρώο των Windows, να ανακτήσετε κατεστραμμένους τομείς στον σκληρό σας δίσκο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή chkdsk, να βρείτε και να διαγράψτε άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή σας, να διαγράψτε διπλά αρχεία, να ανακτήσετε κατεστραμμένα δεδομένα και να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο, να απεγκαταστήσετε προγράμματα από τον υπολογιστή σας, να ανακτήστε διαγραμμένα αρχεία από το σκληρό σας δίσκο, να διαγράψτε τα αρχεία σας μόνιμα έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν, να διαγράψετε το ιστορικό σας από διάφορες εφαρμογές, για παράδειγμα από τα προγράμματα περιήγησης στο ίντερνετ, να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε υπηρεσίες των Windows, να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε ποια προγράμματα θέλετε να τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας και πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να διατηρείτε τον υπολογιστή σας πάντα καθαρό και σε φόρμα.
9

Σουίτα όλα-σε-ένα προστασία της ιδιωτικής ζωής, τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας, συμβατό με Internet Explorer (IE), Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, Safari και Opera, καθαρίζει μνήμη cache το ιστορικό περιήγησης, τα cookies, δακτυλογραφημένα URLs, το ιστορικό των downloads, πρόσφατα έγγραφα, τα προσωρινά αρχεία, τον κάδο ανακύκλωσης, την cache DNS, τις αναφορές σφαλμάτων, εφαρμογές τρίτων και πολλά άλλα. Παράλληλα αφαιρεί τις παρωχημένες και άκυρες καταχωρήσεις μητρώου για τις μη υπάρχουσες εφαρμογές, διορθώνει κατεστραμμένες καταχωρήσεις μητρώου, βελτιστοποιεί την απόδοση του υπολογιστή σας και επιταχύνει την εκκίνηση των Windows. Μπορείτε να το ρυθμίσετε να εκτελείται αυτόματα κάθε φορά που κλείνετε τον browser σας, ή μπορείτε να ορίσετε να παρακολουθεί το σύστημα των Windows στο παρασκήνιο και να ανιχνεύσει πότε να καθαρίσετε.
10

To JetBoost είναι μία μικρή αλλά θαυματουργή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας. Με ένα κλικ τερματίζει όλες τις περιττές διαδικασίες και υπηρεσίες προκειμένου να ενισχύσει τις επιδόσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε να βελτιστοποιήσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας για να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα τον υπολογιστή σας ή ακόμη και να σταματήσετε τις διεργασίες ξεχωριστά. Είναι διαθέσιμο για δωρεάν και είναι συμβατό με 32-bit ή 64-bit PC Windows 2000, XP, Vistα, Windows 7, Windows 8 και Windows 10.
11

Βρείτε και να καταργήσετε προσωρινά αρχεία την cache, το ιστορικό και τα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας σε όλους τους τοπικούς και δικτυακού δίσκους. Η εκκαθάριση στο σύστημα προστατεύει τα τελευταία χρησιμοποιημένα αρχεία. Οι ορατές δράσεις καθαρισμού εξαρτώνται από τις εγκατεστημένες εφαρμογές στον υπολογιστή σας. Διαφορετικά χρώματα δίνουν πληροφορίες για τον καθαρισμό δράσης (πράσινο: Δεν βρέθηκαν αρχεία για τον καθαρισμό. Κόκκινο: ένα ή περισσότερα αρχεία που βρέθηκαν στον καθαρισμό. Μπλε: εκκαθάριση του μητρώου ή της λειτουργία του συστήματος). Κάθε δράση έχει ένα παράθυρο πληροφοριών με πρόσθετες πληροφορίες καθαρισμού. Θα τρέξει σε όλες τις εκδόσεις windows.
12

Το HDCleaner είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας. Μέσα από ένα πλήρες και επεξηγηματικό μενού μπορείτε να δείτε την κατάσταση του υπολογιστή σας όπως την προστασία που έχει τυχόν firewall την κατάσταση που βρίσκεται ο σκληρός σας δίσκος και πολλές άλλες πληροφορίες. Τώρα, στον τομέα του καθαρισμού περιλαμβάνει 4 επίπεδα, καθαρισμό της Registry, καθαρισμό του Browser, καθαρισμό του συστήματος και τον καθαρισμό πρόσθετων που πιθανώς τον επιβραδύνουν.


Τα 12 καλύτερα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού, βελτιστοποίησης για τα Windows
4/ 5 stars - " Τα 12 καλύτερα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού, βελτιστοποίησης για τα Windows" Η απόδοση του υπολογιστή μας με την πάροδο του χρόνου αλλά και ανάλογα την χρήση πέφτει βαθμιαία, το γεγονός αυτό οφείλετε στο...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια