//Add More external stylesheets Whereby: Επικοινωνήστε μέσω webcams online χωρίς λογισμικό



Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Whereby: Επικοινωνήστε μέσω webcams online χωρίς λογισμικό

read

Διαδικτυακή εφαρμογή τηλεδιάσκεψης που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα και να συνεργάζονται με άλλους μέσω βιντεοκλήσεων. Έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλική προς το χρήστη και προσβάσιμη, καθιστώντας τη μια δημοφιλή επιλογή τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Whereby είναι η απλότητά του. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια αίθουσα συσκέψεων βίντεο με λίγα μόνο κλικ, Αυτό καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να συμμετάσχει σε μια σύσκεψη, ανεξάρτητα από την τεχνική εξειδίκευσή του.

Διαθέτει μια σειρά λειτουργιών για τη βελτίωση της εμπειρίας τηλεδιάσκεψης. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις οθόνες τους, καθιστώντας το βολικό για παρουσιάσεις ή συλλογική εργασία. Μπορούν επίσης να καταγράφουν συσκέψεις, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να ελέγξουν το περιεχόμενο αργότερα ή να το μοιραστούν με άλλους που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν.

Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία συνομιλίας, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να στέλνουν μηνύματα κειμένου κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την κοινή χρήση συνδέσμων, τη λήψη σημειώσεων ή την υποβολή ερωτήσεων χωρίς να διακόπτεται η ροή της συνομιλίας.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του Whereby είναι οι επιλογές προσαρμογής του. Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις αίθουσες συσκέψεών τους με τη δική τους επωνυμία, ώστε να αισθάνονται πιο επαγγελματικά και συνεκτικά με την ταυτότητα του οργανισμού τους.

Ως εκ τούτου, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο. Όλες οι βιντεοκλήσεις είναι κρυπτογραφημένες, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο των συσκέψεων παραμένει ιδιωτικό και ασφαλές. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης να ελέγχουν την πρόσβαση στις συσκέψεις τους, με επιλογές για να κλειδώνουν την αίθουσα ή να απαιτούν από τους συμμετέχοντες να ζητήσουν άδεια συμμετοχής.

Με την χρήση της online υπηρεσίας appear.in αλλάζουν τα δεδομένα αφού πλέον δεν χρειαζόμαστε κανένα πρόγραμμα να έχουμε εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας και δεν απαιτείται και καμία εγγραφή παρά μόνο για να λάβουμε τον κωδικό ενεργοποίησης. Απλά δημιουργήστε το δικό σας κανάλι δίνοντας κάποια ονομασία και πατώντας μετά το κουμπίCreate.

Στο επόμενο στάδιο καθορίζουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες, την κάμερα δηλαδή που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αν έχουμε περισσότερες από μία και την πηγή του ήχου μας. Είμαστε πλέον έτοιμοι δίνουμε τη διεύθυνση του καναλιού μας στους φίλους μας ώστε να μπορούν να συνδεθούν μαζί μας και μιλήσουμε μαζί τους.

Το Whereby χρησιμοποιεί peer-to-peer τεχνολογία, που σημαίνει ότι οι ροές βίντεο αποστέλλονται απευθείας ανάμεσα σε εσάς και εκείνου που σας μιλάει. Τίποτα δεν είναι αποθηκευμένο στον server και όλη η επικοινωνία κρυπτογραφείται για την ασφάλεια της επικοινωνίας μέσω της τεχνικής SSL.

Συνολικά, το Whereby είναι μια φιλική προς το χρήστη και ευέλικτη εφαρμογή διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης που προσφέρει μια σειρά λειτουργιών για τη διευκόλυνση της συνεργασίας και της επικοινωνίας. 

Στην δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορείτε να έχετε μία URL δωματίου, να φιλοξενίσετε έως και 100 συμμετέχοντες, απεριόριστες κατ' ιδίαν συναντήσεις και ομαδικές συναντήσεις διάρκειας έως και 45 λεπτών



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!