Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Απριλίου 2017

ProduKey : Ανακτήστε τα CD-Key για Windows και OfficeTo ProduKey είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που εμφανίζει το ProductID και το CD-Key του Microsoft Office Microsoft Windows 98/ME, Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows NT,Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista,Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10,Microsoft Office 2000, Microsoft Office 2003,Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2010, Microsoft SQL Server 2000, Microsoft SQL Server 2005,Microsoft Exchange Server 2000, Microsoft Exchange Server 2003,Visual Studio που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να δείτε αυτές τις πληροφορίες για τo τρέχων σύστημα που τρέχει το λειτουργικό σας, ή για άλλο λειτουργικό σύστημα-υπολογιστή χρησιμοποιώντας τις επιλογές της γραμμής εντολών, μπορεί να σας χρησιμεύσει για παράδειγμα αν έχετε χάσει το κλειδί προϊόντος των Windows, Office σας και θέλετε να το εγκαταστήσετε ξανά τον υπολογιστή σας. 

ProduKey 1.90

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ProduKey : Ανακτήστε τα CD-Key για Windows και Office
4/ 5 stars - "ProduKey : Ανακτήστε τα CD-Key για Windows και Office" To ProduKey είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που εμφανίζει το ProductID και το CD-Key του Microsoft Office Microsoft Windows 98/M...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>