//Add More external stylesheets PowerSync DVD Player : Δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων και DVD


Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

PowerSync DVD Player : Δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων και DVD

read

Το PowerSync DVD Player είναι μία εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε στο Microsoft Store και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία αναπαραγωγής πολυμέσων και DVD για τα Windows. Με πάνω από 150 υποστηριζόμενα μορφότυπα βίντεο και ήχου, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να κατεβάσετε επιπλέον κωδικοποιητές ή πρόσθετα, αφού τα έχετε όλα σε μία εφαρμογή!

Διαθέτει πολλές επιπλέον λειτουργίες που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη συλλογή ταινιών και αρχείων ήχου σας με άνεση. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την υποστήριξη DVD, σχεδόν οποιουδήποτε μορφότυπου βίντεο και ήχου, επιπλέον επιλογές προσαρμογής της αναπαραγωγής όπως το Aspect Ratio, Scale και Playback Speed, ενσωματωμένη υποστήριξη λιστών αναπαραγωγής, ισοσταθμιστή ήχου με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, υποστήριξη ενσωματωμένων υποτίτλων, επιλογή δεσμεύσεων πλήκτρων, προσαρμογή του περιβάλλοντος με θέματα και μια εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει και άλλες λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αναπαραγωγή βίντεο στις ανάγκες σας, να προσθέσετε εφέ ήχου με τον ισοσταθμιστή, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αρχεία και να αλλάξετε την εμφάνιση της εφαρμογής.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .