Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Timbre : Η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου και βίντεο για το κινητό σαςΤο Timbre είναι μια εφαρμογή για επεξεργασία ήχου και βίντεο  για κινητά τηλέφωνα. Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε, να κόψετε, να συγχωνεύσετε και να μετατρέψετε τα αρχεία πολυμέσων σας και μάλιστα εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Το μενού της εφαρμογής  χωρίζετε σε δύο βασικές καρτέλες Ήχος και Βίντεο. Με το Timbre μπορείτε να πάρετε ένα τραγούδι ή οποιοδήποτε αρχείο ήχου, δηλαδή ένα αρχείο mp3, να επιλέξτε μια περιοχή και στη συνέχεια να το κόψετε για να δημιουργήσετε ένα νέο τμήμα αρχείου ήχου. Μπορείτε ακόμη να συγχωνεύσετε σε δύο ή περισσότερα αρχεία ήχου σε ένα ενιαίο αρχείο.

Αυτό κάνει το Timbre ιδανικό για να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής ή ένα mixtape. Επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει να χωρίσετε γρήγορα οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε δύο μέρη. Περιλαμβάνει ακόμη και Audio Converter ώστε να μετατρέψτε τα αρχεία ήχου σας από και προς άλλες μορφές ήχου. Φυσικά,  όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά επεξεργασίας ισχύουν και για αρχεία βίντεο.

Στο πεδίο επεξεργασίας βίντεο, με το Cutter, κόψτε τμήματα από τα βίντεό σας (και σε οποιαδήποτε μορφή, από mp4 σε avi σε mkv σε flv και περισσότερο), με το Video Joiner, συνχωνεύστε οποιοδήποτε αριθμό βίντεο σε ένα ενιαίο αρχείο και με το Video Converter, μετατρέψτε flv σε mp4 ή mp4 σε mkv ή avi σε WebM  αλλά και καταργήσετε τον ήχο από ένα βίντεο ή μετατρέψετε ένα βίντεο σε μορφή ήχου.
Timbre : Η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου και βίντεο για το κινητό σας
4/ 5 stars - "Timbre : Η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου και βίντεο για το κινητό σας" Το Timbre είναι μια εφαρμογή για επεξεργασία ήχου και βίντεο  για κινητά τηλέφωνα. Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε, να κόψετε, να συγχ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>