//Add More external stylesheets MouseAxisLocker : Περιορίστε την κίνηση του δρομέα του ποντικιού


Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

MouseAxisLocker : Περιορίστε την κίνηση του δρομέα του ποντικιού

read

Το MouseAxisLocker είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα δωρεάν λογισμικού για τα Windows, το οποίο κλειδώνει  τον άξονα του ποντικιού και περιορίζει την κίνηση του δρομέα σε οριζόντια, κατακόρυφη ή διαγώνια 45 μοιρών, εφόσον πατηθούν τα πλήκτρα πρόσβασης. 

Γενικά, η δημιουργία εικονιδίων και η γραφική σχεδίαση συχνά απαιτεί ακριβή έλεγχο της κίνησης του δρομέα του ποντικιού. Μια ελαφριά κίνηση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά θα μπορούσε να σπάσει το σχέδιο σε ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα. 

Έχοντας αυτό υπόψη,  είναι το πρόγραμμα που  θα σας βοηθήσει  να κλειδώσετε τον δρομέα στη θέση που επιθυμείτε, περιορίζοντας τις κινήσεις του . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MouseAxisLocker σε προγράμματα λογισμικού σχεδίασης ή παιχνίδια υπολογιστή που απαιτούν  τον κέρσορα να μετακινηθεί οριζόντια ή κάθετα.

Η χρήση του MouseAxisLocker είναι αρκετά απλή: Πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης για να ξεκινήσει το κλείδωμα του άξονα κίνησης του δρομέα του ποντικιού και πατήστε ξανά το πλήκτρο πρόσβασης για ξεκλείδωμα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ρυθμίσουν το MouseAxisLocker να εκτελείται κατά την εκκίνηση των Windows και να το αφήνουν να κρύβεται αυτόματα στο δίσκο συστήματος.

Προεπιλεγμένα πλήκτρα συντόμευσης

Κλείδωμα δρομέα σε οριζόντια λειτουργία: CTRL + 1
κλείδωμα δρομέα σε κατακόρυφη λειτουργία: CTRL + 2
κλείδωμα δρομέα σε λειτουργία αριστερή κλίση 45 μοιρών (από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά) : CTRL + 3
Κλείδωμα δρομέα σε λειτουργία κλίσης δεξιά 45 μοίρες διαγώνιος (από πάνω δεξιά προς τα κάτω αριστερά) : CTRL + 4
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MouseAxisLocker


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .