//Add More external stylesheets AutoMouse : Εργαλείο αυτόματου κλικ και εγγραφής ποντικιού στα Windows



Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

AutoMouse : Εργαλείο αυτόματου κλικ και εγγραφής ποντικιού στα Windows

read

H αυτοματοποίηση έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Από τις έξυπνες συσκευές μέχρι τις εφαρμογές που επιτρέπουν την αυτόματη διαχείριση των εργασιών μας, η τεχνολογία μας διευκολύνει σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε ένα εργαλείο αυτοματισμού που αλλάζει τον τρόπο πλοήγησης στον υπολογιστή μας, το AutoMouse.

Είναι ένα λογισμικό αυτοματισμού που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν τον υπολογιστή τους να εκτελεί εργασίες με τη χρήση του ποντικιού. Με το AutoMouse, μπορείτε να δημιουργήσετε σενάρια αυτοματισμού που περιλαμβάνουν κλικ, κύλιση και κινήσεις του ποντικιού,

Εκτός από την προσομοίωση αριστερού ή δεξιού κλικ του ποντικιού σε μια σταθερή θέση στην οθόνη σε υψηλή συχνότητα (επίπεδο χιλιοστού του δευτερολέπτου) μπορεί επίσης να κάνει πολλές επαναλαμβανόμενες εργασίες με τη λειτουργία βρόχου στην εγγραφή του ποντικιού, η οποία σας επιτρέπει να καταγράφετε κλικ του ποντικιού και στη συνέχεια να αφήσετε το ποντίκι να επαναλάβει αυτές τις ενέργειες σε βρόχο μέχρι να το σταματήσετε με τα πλήκτρα συντόμευσης.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή των ενεργειών του ποντικιού, μπορείτε να αποφασίσετε να επαναλάβετε άμεσα ή να αποθηκεύσετε εγγραφές σε ένα αρχείο για επανάληψη την επόμενη φορά. Εάν θέλετε να καθυστερήσετε την έναρξη, υπάρχει μια επιλογή "επανάληψη μετά" που σας επιτρέπει να ορίσετε τον χρόνο καθυστέρησης σε δευτερόλεπτα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AutoMouse


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .