//Add More external stylesheets RoundedTB : Διαμορφώστε τη γραμμή εργασιών


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

RoundedTB : Διαμορφώστε τη γραμμή εργασιών

read
 
 Με το RoundedTB, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχήμα και την εμφάνιση της γραμμής εργασιών των Windows, χωρίς να τροποποιήσετε κανένα αρχείο συστήματος ή να κάνετε μόνιμες αλλαγές συστήματος και να προσθέστε περιθώρια, στρογγυλεμένες γωνίες και τμήματα στις γραμμές εργασιών σας.

Ο απλούστερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το RoundedTB είναι απλά εισάγοντας ένα περιθώριο και μια ακτίνα γωνίας. Το RoundedTB θα το βρείτε στην γραμμή εργασιών των windows, απλώς κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιό του για πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις.

Μπορείτε να ελέγξετε πόσα pixel πρέπει να αφαιρέσετε από κάθε πλευρά της γραμμής εργασιών, δημιουργώντας ένα περιθώριο γύρω από αυτό που μπορείτε να δείτε και να κάνετε κλικ.

Επίσης, προσαρμόζει πόσο στρογγυλές πρέπει να είναι οι γωνίες της γραμμής εργασιών και τους προχωρημένους, εμφανίζει μια σειρά από πρόσθετες προηγμένες επιλογές προσαρμογής.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .