//Add More external stylesheets Wise Game Booster : Αυξήστε την απόδοση του υπολογιστή σας στα παιχνίδια



Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Wise Game Booster : Αυξήστε την απόδοση του υπολογιστή σας στα παιχνίδια

read

Το Wise Game Booster έχει σχεδιαστεί για  να αυξήσει την απόδοση του υπολογιστή σας βελτιστοποιώντας τις ρυθμίσεις του, τερματίζοντας τα περιττά προγράμματα και σταματώντας τις άσχετες υπηρεσίες με ένα μόνο κλικ, περιορίζοντας τις υπηρεσίες του υπολογιστή σας στις απολύτως απαραίτητες.

Σάς επιτρέπει να προσθέσετε τα εγκατεστημένα παιχνίδια στον υπολογιστή σας στο πεδίο τα "Παιχνίδια μου", οπότε δεν χρειάζεται να τα ψάχνετε. Εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τα παιχνίδια σας και να ελέγξετε τις πληροφορίες του κάθε παιχνιδιού.

Βελτιστοποιεί τις σχετικές ρυθμίσεις του συστήματος για καλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη ταχύτητα μετατρέποντας τον υπολογιστή σας σε μία ΄΄ πραγματική παιχνιδομηχανή΄΄.

Φυσικά, μην περιμένετε να κάνει θαύματα, αλλά ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσει να παίξετε τα παιχνίδια σας πιο ομαλά και  πιο γρήγορα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .