//Add More external stylesheets WinToUSB : Εγκαταστήστε τα Windows σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB


Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

WinToUSB : Εγκαταστήστε τα Windows σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB

read

Το WinToUSB είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να τρέξετε τα Windows σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε μια μονάδα flash USB. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα όταν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε ένα ανεξάρτητο αντίγραφο των Windows σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τον κύριο σκληρό δίσκο σας.

Το WinToUSB υποστηρίζει την εγκατάσταση των εκδόσεων Windows 7, 8, 8.1 και 10 και 11 σε έναν εξωτερικό δίσκο ή σε μια μονάδα flash USB. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις.

Αρχικά, θα πρέπει να κατεβάσετε το WinToUSB και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή τη μονάδα flash USB στον υπολογιστή σας. Με το WinToUSB, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φορητό Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διάφορους υπολογιστές χωρίς την ανάγκη να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα σε κάθε έναν από αυτούς. 

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες που χρειάζονται πρόσβαση σε διαφορετικούς υπολογιστές κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Επιπλέον, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν να δοκιμάσουν νέες εκδόσεις των Windows χωρίς να πειράξουν το υπολογιστή τους. 

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα δεύτερο σύστημα Windows σε έναν εξωτερικό δίσκο ή σε μια μονάδα flash USB και να το χρησιμοποιήσετε για δοκιμές.
 

Διαθέτει 3 εκδόσεις, μία δωρεάν και 2 επί πληρωμή καθεμία με το δικό της σύνολο δυνατοτήτων και περιορισμών. 

Η δωρεάν έκδοση του WinToUSB παρέχει βασικές λειτουργίες, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα φορητό λειτουργικό σύστημα Windows σε μονάδα USB. Με αυτήν την έκδοση, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows σε μια συσκευή USB και να την εκκινήσετε από οποιονδήποτε συμβατό υπολογιστή. 

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να γνωρίζετε. Αντίθετα, η πληρωμένη έκδοση προσφέρει πρόσθετες προηγμένες δυνατότητες και καταργεί τους περιορισμούς που υπάρχουν στη δωρεάν έκδοση. Αυτές οι βελτιωμένες δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη για τη δημιουργία χώρων εργασίας Windows To Go από μη εταιρικές εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10 Home ή Professional. 

Η επι πληρωμή έκδοση επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών μονάδων Windows To Go από ένα μόνο αρχείο ISO/WIM/ESD/SWM/VHD/VHDX, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν στη διάθεσή τους πολλαπλά φορητά λειτουργικά συστήματα. 

Επιπλέον, η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για χρήστες που έχουν αγοράσει την πληρωμένη έκδοση του WinToUSB 8.2. Αυτό διασφαλίζει ότι τυχόν ζητήματα ή ερωτήσεις που προκύπτουν κατά τη χρήση μπορούν να αντιμετωπιστούν αμέσως από την ειδική ομάδα υποστήριξης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗΣ

  • Δημιουργήστε Windows To Go από ISO/WIM/ESD/SWM/VHD ή μονάδα CD/DVD
  • Δημιουργήστε Windows To Go από αρχεία εικόνας αντιγράφων ασφαλείας συστήματος που παράγονται από το Hasleo Backup Suite
  • Κλωνοποίηση που εκτελείται αυτήν τη στιγμή λειτουργικό σύστημα Windows σε μονάδα USB ως Windows To Go
  • Δημιουργήστε μονάδα USB εγκατάστασης των Windows για Windows 11/10/8/7
  • Δημιουργήστε μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης των Windows PE
  • Κατεβάστε το επίσημο αρχείο ISO των Windows από τη Microsoft
  • Ταχύτητα κλωνοποίησης, κανονική

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

  • Επαγγελματική χρήση 
  • Δημιουργήστε Windows To Go από ISO/WIM/ESD/SWM/VHD ή μονάδα CD/DVD
  • Δημιουργήστε Windows To Go από αρχεία εικόνας αντιγράφων ασφαλείας συστήματος που παράγονται από το Hasleo Backup 
  • Κλωνοποίηση που εκτελείται αυτήν τη στιγμή λειτουργικό σύστημα Windows σε μονάδα USB ως Windows To Go
  • Κλωνοποιήστε τα Windows για να μεταβείτε σε άλλη μονάδα USB 
  • Δημιουργήστε μονάδα USB εγκατάστασης των Windows για Windows 11/10/8/7
  • Υποστήριξη για Windows Professional, Education & Enterprise Editions
  • Κρυπτογραφήστε τα Windows To Go με το BitLocker
  • Δημιουργήστε μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης των Windows PE
  • Κατεβάστε το επίσημο αρχείο ISO των Windows από τη Microsoft
  • Ταχύτητα κλωνοποίησης, γρήγορη
  • Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη
Συνοψίζοντας, το WinToUSB είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να τρέξετε το Windows σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή σε μια μονάδα flash USB. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα  σε όλους όσους χρειάζονται αυτήν τη δυνατότητα.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WinToUSB


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .