//Add More external stylesheets BES : Πώς να μειώσετε τη χρήση του επεξεργαστή σας


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

BES : Πώς να μειώσετε τη χρήση του επεξεργαστή σας

read

Συνήθως σε ένα υπολογιστή, επιζητούμε τη καλύτερη αύξηση επιδόσεων και ταχύτητα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις όπου μπορούμε να ζητήσουμε το αντίθετο. Το BES είναι ένα μικρό εργαλείο που περιορίζει την χρήση της CPU στη διαδικασία που θα επιλέξουμε, για παράδειγμα, μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση της CPU από μια διαδικασία που χρησιμοποιεί CPU 100%, μέχρι 50% (ή οποιοδήποτε άλλο ποσοστό θέλετε).

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παράλληλα με την απαιτητική εφαρμογή που θέλετε να ελέγξετε και άλλα προγράμματα χωρίς να ζορίζετε τον υπολογιστή σας. Με τον περιορισμό του φορτίου της CPU, εκτός του ότι σας βοηθά να τρέξετε παράλληλα και άλλα προγράμματα δεν πιέζετε τον επεξεργαστή σας, οπότε θα λέγαμε με απλά λόγια ότι αποτελεί μία "ενεργό" ψύκτρα λογισμικού, αφού το πρόγραμμα επιβραδύνει την επιλεγμένη εφαρμογή περιοδικά αναγκάζοντας τη CPU να παραμένει αδρανής για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, το BES μπορεί να κρύψει ένα παράθυρο που δεν θέλετε να δείτε για κάποιο λόγο, χωρίς να τερματίσετε τη διαδικασία, και να αποκαταστήσετε τα κρυμμένα παράθυρα και πάλι οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή, αν για παράδειγμα ο υπολογιστής μας δεν είναι τόσο ισχυρός και δυσκολευόμαστε να τρέξουμε πολλές εφαρμογές μαζί.

Ας δούμε πώς λειτουργεί. Αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε την εφαρμογή, ανοίξτε το φάκελο και τρέξτε το αρχείοBES. Κάντε κλικ τώρα στο κουμπίTarget και επιλέξτε την διαδικασία στην οποία θέλετε να ρυθμίσετε και πατήστεΝΑΙ.

Η προκαθορισμένη τιμή από το πρόγραμμα είναι -33%, ωστόσο σας δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε το ποσοστό της χρήσης .

Για να επαναφέρετε τις διαδικασίες στις προεπιλεγμένες τιμές αρκεί να πατήσετε από το μενού της εφαρμογής το κουμπί unlimit all
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή BES


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .