//Add More external stylesheets KillApps : Κλείστε τις εφαρμογές που εκτελούνται ταυτόχρονα


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

KillApps : Κλείστε τις εφαρμογές που εκτελούνται ταυτόχρονα

read

Εφαρμογή Android που  σας επιτρέπει να κλείνετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στις συσκευές  με ένα μόνο άγγιγμα. Παρέχει έναν εύκολο και βολικό τρόπο για να ελευθερώσετε μνήμη και να βελτιώσετε την απόδοση της συσκευής σας.

Με το KillApps, δεν χρειάζεται πλέον να κλείνετε χειροκίνητα κάθε εφαρμογή μία προς μία, κάτι που μπορεί να είναι χρονοβόρο και κουραστικό. Αυτή η εφαρμογή απλοποιεί τη διαδικασία παρέχοντας μια λύση με ένα πάτημα για να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται ταυτόχρονα.

Κλείνει όλες τις εφαρμογές, αλλά εμποδίζει επίσης την αυτόματη επανεκκίνηση τους στο παρασκήνιο. Αυτή η λειτουργία βοηθά στην εξοικονόμηση μπαταρίας και στη διατήρηση της ταχύτητας της συσκευής, αποτρέποντας τις περιττές εφαρμογές να καταναλώνουν πόρους του συστήματος.

Διαθέτει,  μια λειτουργία λίστας επιτρεπόμενων, επιτρέποντας σας να επιλέξετε συγκεκριμένες εφαρμογές που δεν πρέπει να κλείνουν όταν χρησιμοποιούν τη λειτουργία "κλείσιμο όλων". Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εφαρμογές που πρέπει να εκτελούνται συνεχώς στο παρασκήνιο, όπως προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής ή εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Εκτός από την κύρια λειτουργικότητά του, παρέχει επίσης  πληροφορίες σχετικά με τη χρήση μνήμης κάθε εφαρμογής που εκτελείται. Αυτή η δυνατότητα σας βοηθά να αναγνωρίζετε εφαρμογές που απαιτούν πόρους και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ποιες εφαρμογές θα πρέπει να κλείσουν για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση της συσκευής.

Επιπλέον,  διαθέτει ένα widget και μια λειτουργία συντόμευσης που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στην κύρια λειτουργικότητα της εφαρμογής απευθείας από τις αρχική σας οθόνη. Αυτό καθιστά ακόμα πιο εύκολο και πιο βολικό το κλείσιμο όλων των εφαρμογών που εκτελούνται.

Συνολικά, το KillApps είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε χρήστη Android που βελτιώνει την απόδοση της συσκευή  παρέχοντας  έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που καταναλώνουν υπερβολικούς πόρους.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .