//Add More external stylesheets Paperclip by FieCube : Εξερευνήστε τον κόσμο του Paperclip


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Paperclip by FieCube : Εξερευνήστε τον κόσμο του Paperclip

read

Παλαιότερα γνωστό ως Clippy by FireCube, επαναφέρει τον αγαπημένο χαρακτήρα Clippit από το Microsoft Office στην επιφάνεια εργασίας σας, που υποστηρίζεται από το προηγμένο μοντέλο OpenAI GPT 3.5. Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή σάς επιτρέπει να βιώσετε τη νοσταλγία του Clippit, ενώ μπορείτε να  επωφεληθείτε  από τις δυνατότητες αιχμής της τεχνητής νοημοσύνης.

Με το Paperclip, μπορείτε να καρφιτσώσετε τον κινούμενο χαρακτήρα Clippit στην οθόνη σας, παρέχοντας γρήγορη πρόσβαση στη συνομιλία και τη βοήθεια. Είτε χρειάζεστε βοήθεια σε μια εργασία, θέλετε να έχετε μια φιλική συνομιλία ή απλά να απολαύσετε τη συντροφιά ενός εικονικού βοηθού, το Paperclip είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Αυτή η εφαρμογή ανοιχτού κώδικα βελτιώνεται συνεχώς, με σχέδια να εισαγάγει υποστήριξη για πρόσθετους χαρακτήρες όπως ο Bob ή το κλασικό Clippy. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Paperclip είναι η λειτουργία μεταφοράς και αλλαγής μεγέθους, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να προσαρμόζετε το μέγεθος του χαρακτήρα Clippit στην οθόνη σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι το Paperclip ενσωματώνεται απρόσκοπτα στη ροή εργασίας σας και ενισχύει την παραγωγικότητά σας.

Το Clippy ενσωματώνει το ChatGPT για να το μετατρέψει σε μία μορφή τεχνητής νοημοσύνης. Ξεκινήστε κατεβάζοντας την εφαρμογή, από κει και μετά, κάντε κλικ εδώ δημιουργήστε ένα API key και κάντε το επικόλληση στο αντίστοιχο πεδίο που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .