//Add More external stylesheets Piano Booster : Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στο πιάνο



Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Piano Booster : Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στο πιάνο

read

Το PianoBooster είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα (ανοιχτού κώδικα) που αναπαράγει Standard Midi Files και σας επιτρέπει να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής και να μεταφέρετε τη μουσική κ.λπ.

Υπάρχει ένα κυλιόμενο μουσικό πεντάγραμμο που εμφανίζει τις νότες μόνο για ένα μέρος από όλα τα μέρη στο σύνολο μουσική διασκευή. έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να παίζετε μαζί σε ένα πληκτρολόγιο πιάνου MIDI με τις κυλιόμενες νότες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Οι νότες που πατάτε στο πληκτρολόγιο εμφανίζονται ως χρωματιστές γραμμές στο μουσικό πεντάγραμμο, το χρώμα των οποίων εξαρτάται αν έχετε πατήσει τη σωστή ή λάθος νότα. Ένας διαφορετικός ήχος μουσικού οργάνου χρησιμοποιείται για το παίξιμό σας ανάλογα με το αν παίζετε σωστές ή λάθος νότες.

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει επίσης τη χρήση του Piano Booster με έντυπες παρτιτούρες, ώστε να μπορείτε να ακούτε εάν παίζετε τις σωστές νότες, ενώ ταυτόχρονα έχετε τα μάτια σας στην εκτυπωμένη παρτιτούρα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαδραστική παρτιτούρα: Το Piano Booster παρέχει διαδραστική παρτιτούρα που τονίζει τις νότες καθώς τις παίζετε. Αυτή η δυνατότητα βοηθά τους αρχάριους να ακολουθήσουν και να παίξουν τις σωστές νότες, ενώ οι πιο προχωρημένοι παίκτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να εξασκηθούν σε δύσκολα κομμάτια.
  • Κομμάτια συνοδείας: Η εφαρμογή συνοδεύεται από μεγάλη ποικιλία κομματιών συνοδείας για διάφορα είδη και στυλ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από κλασικά, τζαζ, ποπ και πολλά άλλα είδη για να παίξουν μαζί. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους μαθητές να παίζουν με μια πλήρη μπάντα ή ορχήστρα, ενισχύοντας τη μουσικότητα και το ρυθμό τους.
  • Ρυθμιζόμενο Tempo: Eπιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ρυθμό των κομματιών συνοδείας, διευκολύνοντας την εξάσκηση δύσκολων τμημάτων με πιο αργό ρυθμό και σταδιακά αυξάνοντας την ταχύτητα καθώς βελτιώνεται η ικανότητα. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αρχάριους που πρέπει να αναπτύξουν σταδιακά τις δεξιότητές τους.
  • Εγγραφή και αναπαραγωγή: Με τη δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφήσουν τις περιόδους αναπαραγωγής τους και να τις ακούσουν στη συνέχεια. Αυτό επιτρέπει την αυτοαξιολόγηση και βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Παρέχει επίσης έναν εξαιρετικό τρόπο παρακολούθησης της προόδου με την πάροδο του χρόνου.
  • Λειτουργίες εξάσκησης: Διαθέτει διαφορετικούς τρόπους εξάσκησης για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες εκμάθησης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να εξασκήσουν τα χέρια χωριστά ή μαζί, να εστιάσουν σε συγκεκριμένα τμήματα ενός κομματιού ή να κάνουν βρόχο σε ένα συγκεκριμένο τμήμα για επαναλαμβανόμενη εξάσκηση. Αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν τη στοχευμένη πρακτική και βοηθούν τους χρήστες να ξεπεράσουν συγκεκριμένες προκλήσεις.
  • Υποστήριξη MIDI: Υποστηρίζει συνδεσιμότητα MIDI, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν το ψηφιακό πιάνο ή το πληκτρολόγιο τους στην εφαρμογή. Αυτό επιτρέπει μια πιο καθηλωτική και ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού, καθώς η εφαρμογή μπορεί να ανιχνεύσει τις νότες που παίζονται στο συνδεδεμένο όργανο.
  • Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή: Η εφαρμογή διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που είναι εύκολη στην πλοήγηση, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήστες όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Piano Booster


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .