//Add More external stylesheets Wise Program Uninstaller : Δωρεάν εργαλείο απεγκατάστασης εφαρμογών


Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Wise Program Uninstaller : Δωρεάν εργαλείο απεγκατάστασης εφαρμογών

read

Το Wise Program Uninstaller είναι μία πολύ καλή λύση για την απεγκατάσταση προγραμμάτων στα Windows, επιτρέποντάς σας να απεγκαταστήσετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας ένα απλό-φιλικό μενού Ο ενσωματωμένος μηχανισμός σάρωσης θα σαρώσει και θα διαγράψει όλα τα σχετικά αρχεία, φακέλους και στοιχεία μητρώου μετά την απεγκατάσταση, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα έχει αφαιρεθεί πλήρως από τον υπολογιστή σας. 

Αν για λόγο κάποιο επίμονο λογισμικό με χαλασμένο πρόγραμμα απεγκατάστασης, δεν μπορεί να απεγκατασταθεί με τον κλασικό τρόπο χρησιμοποιήσετε την επιλογή Forced Uninstall. Θα σαρώσει το σύστημά σας για όλα τα αρχεία και τα μητρώα που σχετίζονται με αυτό το λογισμικό και θα τα διαγράφει επιμελώς.

Ορισμένα προγράμματα δεν παρατίθενται στον Πίνακα Ελέγχου, παρόλο ότι τα εγκαταστήσαμε κανονικά. Επομένως, αυτά τα μη κανονικά προγράμματα δεν μπορούν να αφαιρεθούν με τον κλασικό τρόπο.

Το Wise Program Uninstaller υποστηρίζει την απεγκατάσταση αυτών των μη καταχωρισμένων προγραμμάτων. Απλώς πρέπει να επιλέξετε το φάκελο του προγράμματος και, στη συνέχεια, το Custom Uninstall θα πραγματοποιήσει αναζήτηση και διαγραφή συσχετισμένων αρχείων και καταχωρίσεων μητρώου. 

Επίσης, η απεγκατάσταση άχρηστων επεκτάσεων ή προσθηκών που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να επιταχύνει αποτελεσματικά την ταχύτητα εκκίνησης του προγράμματος περιήγησης, να μειώσει την κατάληψη των πόρων του συστήματος και να βελτιώσει την ταχύτητα λειτουργίας του υπολογιστή σας

Ακόμη, υποστηρίζει τη μαζική απεγκατάσταση επεκτάσεων, προσθηκών και πρόσθετων (συμπεριλαμβανομένου του BHO) για Microsoft IE, Microsoft Edge, Mozilla Firefox και Google Chrome.

(Συμβουλή: Απενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τον συγχρονισμό στο πρόγραμμα περιήγησής σας πριν απεγκαταστήσετε τις επεκτάσεις.)

Τέλος, μία πολύ σημαντική καινοτομία της εφαρμογής είναι η δυνατότητα αφαίρεσης και windows metro εφαρμογών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Wise Program Uninstaller


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .