Μicrosoft PC Manager : Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε τον υπολογιστή σας



Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Μicrosoft PC Manager : Καθαρίστε και βελτιστοποιήστε τον υπολογιστή σας

read

Σε επίσημο ιστότοπο της microsoft υπάρχει μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται PC Manager, η οποία παρέχει στους χρήστες μια επισκόπηση της υγείας του συστήματός τους. Η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να καθαρίσουν προσωρινά αρχεία, να διαχειριστούν τις εφαρμογές που εκτελούνται και να παρακολουθούν τις ενημερώσεις, όλα στο ίδιο σημείο.

Η καρτέλα εκκαθάριση επιτρέπει τον εντοπισμό προσωρινών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως αρχεία καταγραφής συστήματος, και τη διαγραφή τους για να ελευθερώσει χώρο. Ομοίως, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε τις διεργασίες που εκτελούνται για να δείτε τι μπορεί να χρησιμοποιεί πόρους συστήματος, κάτι που συνήθως θα κάνατε με τη διαχείριση εργασιών.

Μπορεί επίσης να προτείνει την απενεργοποίηση ορισμένων εφαρμογών κατά την εκκίνηση, προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση. Πατώντας το κύριο κουμπί "boost" θα διαγραφούν προσωρινά αρχεία και θα ελευθερωθεί μνήμη, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε παλαιότερους υπολογιστές.

Το μενού    έχει διαφορετικές καρτέλες ή ενότητες που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες και εργαλεία. Αυτά τα χαρακτηριστά περιλαμβάνουν:

1.Σάρωση και εκκαθάριση: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να σαρώνετε το σύστημά σας για ανεπιθύμητα αρχεία, προσωρινά αρχεία και άλλα περιττά δεδομένα που μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια για να ελευθερωθεί χώρος στο δίσκο.

2. Διαχείριση λογισμικού: Αυτή η ενότητα σάς βοηθά να προβάλετε και να διαχειριστείτε εγκατεστημένες εφαρμογές στον υπολογιστή σας. Ίσως μπορείτε να απεγκαταστήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα, να ενημερώσετε παλιό λογισμικό ή να διαχειριστείτε εφαρμογές εκκίνησης για να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματος.

3. Ασφάλεια και προστασία: Το PC Manager μπορεί να περιλαμβάνει ένα στοιχείο προστασίας από ιούς ή κακόβουλο λογισμικό για την προστασία του υπολογιστή σας από απειλές. Αυτή η ενότητα μπορεί να παρέχει επιλογές σάρωσης σε πραγματικό χρόνο, προγραμματισμένες σαρώσεις και επιλογές καραντίνας.

4. Βελτιστοποίηση συστήματος: Αυτή η δυνατότητα παρέχει εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων του συστήματος για τη βελτίωση της απόδοσης. Μπορεί να περιλαμβάνει επιλογές για τη διαχείριση στοιχείων εκκίνησης, την προσαρμογή των ρυθμίσεων του συστήματος και τη βελτιστοποίηση των συνδέσεων δικτύου.

5. Αναφορές και στατιστικά: Το PC Manager μπορεί να προσφέρει λεπτομερείς αναφορές και στατιστικά στοιχεία για την απόδοση του συστήματος, τα αποτελέσματα σάρωσης και την κατάσταση ασφάλειας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε βελτιώσεις και να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα.

Ωστόσο επειδή πρόκειται  μία εφαρμογή που αναπτύσσετε συνεχώς οι δυνατότητες του PC Manager μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συγκεκριμένη έκδοση και τις ενημερώσεις.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Μicrosoft PC Manager

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .