//Add More external stylesheets PhotoView : Πρόγραμμα προβολής με μικρογραφίες για γρήγορη πλοήγηση.


Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

PhotoView : Πρόγραμμα προβολής με μικρογραφίες για γρήγορη πλοήγηση.

read

Πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα προβολής εικόνων με μικρογραφίες για γρήγορη πλοήγηση στις φωτογραφίες σας. Παρέχει πληροφορίες EXIF (με βάση το MiTeC EXIFReader ), ιστόγραμμα RGB/I και μερικά βασικά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας

Το Photoview παρέχει μια απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την προβολή και την περιήγηση αρχείων εικόνας στον υπολογιστή σας με Windows. Υποστηρίζει διάφορες μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως JPEG, PNG, BMP, GIF και TIFF. 

Το λογισμικό σάς επιτρέπει να πλοηγείστε στη συλλογή εικόνων σας με ευκολία, παρέχοντας λειτουργίες όπως ζουμ, μετατόπιση, περιστροφή και αναστροφή εικόνων. Προσφέρει επίσης βασικές δυνατότητες επεξεργασίας, όπως ρύθμιση φωτεινότητας, αντίθεσης, κορεσμού και εφαρμογή απλών φίλτρων ή εφέ στις εικόνες σας. 

Η εφαρμογή στοχεύει να είναι ένα ελαφρύ και γρήγορο πρόγραμμα προβολής εικόνων, εστιάζοντας στην απλότητα και την ευκολία χρήσης. Δεν διαθέτει προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας ή εκτεταμένες δυνατότητες διαχείρισης εικόνων, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήστες που χρειάζονται κυρίως ένα εργαλείο για την προβολή και τη βασική επεξεργασία των αρχείων εικόνας τους.

Επιπλέον, το λογισμικό είναι διαθέσιμο ως φορητή εφαρμογή, που σημαίνει ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση και μπορεί να εκτελεστεί απευθείας από μια μονάδα USB ή οποιαδήποτε  θέση στον υπολογιστή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PhotoView


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .