//Add More external stylesheets EditPad Lite : Δωρεάν επεξεργαστής απλού κειμένου για Windows


Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

EditPad Lite : Δωρεάν επεξεργαστής απλού κειμένου για Windows

read

Το EditPad Lite είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου γενικής χρήσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε για να επεξεργαστείτε εύκολα οποιοδήποτε είδος αρχείου απλού κειμένου.

Διαθέτει, όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κάνει την επεξεργασία κειμένου παιχνιδάκι. Περιλαμβάνει, πλήρη υποστήριξη Unicode, συμπεριλαμβανομένων σύνθετων σεναρίων και απευθείας επεξεργασία αρχείων κειμένου χρησιμοποιώντας κωδικοποιήσεις κειμένου Windows, UNIX και Mac Mac (σελίδες κώδικα) 

Με απεριόριστη αναίρεση και επανάληψη για όλα τα ανοιχτά αρχεία, ακόμα και μετά την αποθήκευση. Η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τα αντίγραφα εργασίας αποτρέπουν την απώλεια δεδομένων και ισχυρή αναζήτηση και αντικατάσταση με κυριολεκτικούς όρους αναζήτησης και κανονικές εκφράσεις που μπορούν να εκτείνονται σε πολλές γραμμές.

Επεξεργάζεται όλα τα αρχεία κειμένου. Ανοίξτε αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστές Linux, UNIX και Macintosh ή ακόμα και αρχεία κειμένου από παλιούς υπολογιστές DOS και διατηρεί τη συμβατότητα του αρχείου με αυτά τα συστήματα, εκτός εάν το μετατρέψετε.

Με το EditPad Lite μπορείτε εύκολα να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε πολλά αρχεία κειμένου ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει όριο. Διαθέτει μια από τις πιο εκτεταμένες δυνατότητες αναζήτησης και αντικατάστασης από οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Βρείτε γρήγορα το τμήμα του αρχείου που θέλετε να επεξεργαστείτε, επισημάνετε αντιστοιχίσεις, διπλώστε γραμμές και παρακάμψτε τις αντιστοιχίσεις και τα αρχεία. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή EditPad Lite


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .