//Add More external stylesheets ViveTool: Ενεργοποιήστε τις κρυφές ρυθμίσεις των Windows


Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

ViveTool: Ενεργοποιήστε τις κρυφές ρυθμίσεις των Windows

read

Έχετε βαρεθεί να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του υπολογιστή σας με Windows; Θα θέλατε να υπήρχε κάποιος τρόπος να πειραματιστείτε με κρυφές λειτουργίες και να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού σας συστήματος; 

Μην ψάχνετε άλλο, γιατί το ViveTool είναι εδώ για να φέρει επανάσταση στην εμπειρία σας στα Windows. Το ViveTool είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών ανοιχτού κώδικα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιούν πειραματικές αλλά κρυφές λειτουργίες στον υπολογιστή τους με Windows. 

Με μερικές απλές εντολές, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο - το ViveTool προσφέρει επίσης μια φιλική προς το χρήστη έκδοση GUI, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τον οποιονδήποτε να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει συγκεκριμένες λειτουργίες στα Windows. 

Είτε είστε προχωρημένος χρήστης που θέλει να εξερευνήσει αχαρτογράφητες περιοχές είτε απλός χρήστης που αναζητά περισσότερο έλεγχο στον υπολογιστή σας, το ViveTool σας καλύπτει. Σας επιτρέπει να δοκιμάσετε νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

Αξιοποιώντας το ViveTool, μπορείτε να απελευθερώσετε τις πραγματικές δυνατότητες του υπολογιστή σας με Windows. Φανταστείτε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το λειτουργικό σας σύστημα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ενεργοποιώντας λειτουργίες που δεν ήταν προσβάσιμες στο παρελθόν και βελτιστοποιώντας τη ροή εργασίας σας όπως ποτέ πριν. 

Εκκινήστε το ViVeTool  και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε την έκδοση των Windows. 

Θα αρχίσει τώρα να αναζητά όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες για την επιλεγμένη έκδοση. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά, επομένως περιμένετε μέχρι να συμπληρωθεί η λίστα. Το ViVeTool GUI κατηγοριοποιεί τις διαθέσιμες λειτουργίες σε διαφορετικές κατηγορίες. Μπορείτε να επεκτείνετε την κατηγορία και να επιλέξετε τη δυνατότητα εγκατάστασης. 

Εναλλακτικά, πληκτρολογήστε το όνομα της δυνατότητας στη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό.  Επιλέξτε τη δυνατότητα που θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Εκτέλεση ενέργειας .

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι αλλάζοντας τις παραμέτρους του υπολογιστή μας αλόγιστα και χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς πειράζουμε είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε σοβαρό πρόβλημα στα windows.

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ViveTool


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .