//Add More external stylesheets Πώς να αλλάξετε τη φωτεινότητα στα windows 11


Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πώς να αλλάξετε τη φωτεινότητα στα windows 11

read

Τα Windows 11 φέρνουν μια νέα και μοντέρνα διεπαφή μαζί με μια σειρά από νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης λειτουργικότητας για τη ρύθμιση της φωτεινότητας στον υπολογιστή σας. 

Είτε εργάζεστε σε δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό είτε σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον,  είναι σημαντικό να μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για τον τρόπο προσαρμογής της φωτεινότητας σε υπολογιστή με Windows με Windows 11.

BHMATA

1. Για να ξεκινήσετε, πατήσετε τα πλήκτρα Windows key + A.  Αφού ανοίξετε το κέντρο ενεργειών, θα πρέπει να δείτε μια σειρά από εικονίδια γρήγορων ρυθμίσεων στο κάτω μέρος. Αναζητήστε ένα εικονίδιο που μοιάζει με ήλιο ή λάμπα - αυτό είναι το ρυθμιστικό Brightness. 


2. Κάντε κλικ ή πατήστε πάνω του για να εμφανιστούν οι επιλογές ρύθμισης φωτεινότητας. Από προεπιλογή, τα Windows 11 προσφέρουν τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας: χαμηλότερο, χαμηλό, μεσαίο (συνιστάται) και υψηλό.

3. Για να προσαρμόσετε το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης σας, απλώς κάντε κλικ ή σύρετε το ρυθμιστικό αριστερά ή δεξιά μέχρι να φτάσετε στη ρύθμιση που επιθυμείτε. Καθώς μετακινείτε το ρυθμιστικό, παρατηρήστε πώς αλλάζει ανάλογα η φωτεινότητα της οθόνης σας.

Εάν χρειάζεστε πιο ακριβή έλεγχο του επιπέδου φωτεινότητας της οθόνης σας, κάντε κλικ στην επιλογή "μετάβαση στις ρυθμίσεις" που βρίσκεται κάτω από το εικονίδιο του ρυθμιστικού Brightness.

 
 Αυτό θα ανοίξει πρόσθετες ρυθμίσεις όπου μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια διάφορες πτυχές της οθόνης σας, συμπεριλαμβανομένης της βαθμονόμησης φωτεινότητας και χρωμάτων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ορισμένοι φορητοί υπολογιστές προσφέρουν επίσης ειδικά πλήκτρα λειτουργιών (όπως τα F5 και F6) που επιτρέπουν γρήγορη προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης χωρίς άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις λογισμικού.

Με αυτά τα απλά βήματα που περιγράφονται παραπάνω, η προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης έχει γίνει πιο φιλική προς το χρήστη στα Windows 11. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .