Πώς να αλλάξετε το δείκτη του ποντικιού στα windows 11

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Πώς να αλλάξετε το δείκτη του ποντικιού στα windows 11

read

Τα Windows 11 έχουν εισαγάγει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής του ποντικιού του δρομέα. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύουν την υπολογιστική τους εμπειρία και να την κάνουν πιο ελκυστική οπτικά. 

Η αλλαγή του ποντικιού του δρομέα στα Windows 11 είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει με μερικά απλά βήματα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά διαφορετικών στυλ δρομέα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους

Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το ποντίκι του δρομέα στα Windows 11. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στη γραμμή εργασιών της επιφάνειας εργασίας των Windows 11. 
BHMATA

1. Πληκτρολογήστε "Ρυθμίσεις ποντικιού" και κάντε κλικ στο αντίστοιχο αποτέλεσμα που εμφανίζεται. Μόλις βρεθείτε στο παράθυρο ρυθμίσεων ποντικιού, μεταβείτε στον σύνδεσμο "Πρόσθετες ρυθμίσεις ποντικιού" στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ σε αυτό. Αυτό θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που ονομάζεται "Ιδιότητες ποντικιού". 
 
2. Στο παράθυρο "Ιδιότητες ποντικιού", επιλέξτε την καρτέλα "Δείκτες" που βρίσκεται στο επάνω μέρος. Εδώ, θα βρείτε μια λίστα με διαφορετικά σχήματα δρομέα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Για να αλλάξετε το ποντίκι του κέρσορα, κάντε κύλιση σε αυτήν τη λίστα μέχρι να βρείτε ένα σχέδιο που να τραβήξει την προσοχή σας. 

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε σχήματος επιλέγοντάς το και κοιτάζοντας πώς αλλάζει την εικόνα του δρομέα σας στο παρακάτω πλαίσιο. Εάν κανένα από αυτά τα προκαθορισμένα σχήματα δεν σας αρέσει, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τον κέρσορα κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση..." που βρίσκεται κάτω από τη λίστα των σχημάτων. 

Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε μεμονωμένους δρομείς για διαφορετικές ενέργειες, όπως κανονική επιλογή, απασχολημένος, φόντο εργασίας κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε από ενσωματωμένους δρομείς ή να κάνετε λήψη προσαρμοσμένων από αξιόπιστες πηγές στο διαδίκτυο. Αφού επιλέξετε ή προσαρμόσετε τους δρομείς που θέλετε, κάντε κλικ στο "Εφαρμογή" και στη συνέχεια στο "OK" για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας. 

Τώρα, όταν μετακινείτε το ποντίκι σας στα Windows 11, θα δείτε τον νέο προσαρμοσμένο δρομέα σας να αντικατοπτρίζει το στυλ ή το σχέδιο που έχετε επιλέξει. Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε και να εξατομικεύσετε την εμφάνιση του ποντικιού δρομέα στα Windows 11 σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 


Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!
Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).