//Add More external stylesheets Windows 11 Fixer : Προσαρμόστε τα windows 11 στα μέτρα σας



Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Windows 11 Fixer : Προσαρμόστε τα windows 11 στα μέτρα σας

read

Αν έχεις ήδη αναβαθμίσει τον υπολογιστή σου στα Windows 11, τότε σίγουρα θα έχεις αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες με μια νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος, αλλά ευτυχώς υπάρχουν λύσεις!

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί για την επίλυση προβλημάτων στα Windows 11 είναι το Windows 11 Fixer. Δημιουργήθηκε από τον χρήστη 99natmar99 και αποτελεί ενα πραγματικά χρήσιμο λογισμικό εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα Windows 11.

Με το Windows 11 Fixer μπορείς να διορθώσεις προβλήματα με την εγκατάσταση εφαρμογών, την απόδοση του συστήματος, την εμφάνιση των παραθύρων και πολλά άλλα. Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σου και να σε βοηθήσει να απολαύσεις μια ομαλή εμπειρία χρήσης των Windows 11.

Διατίθεται εντελώς δωρεάν και ανοικτού κώδικα, οπότε μπορείς να το κατεβάσεις και να το χρησιμοποιήσεις χωρίς κανένα κόστος. Επιπλέον, επειδή είναι ανοικτού κώδικα, υπάρχει η δυνατότητα να συνεισφέρεις και εσύ στη βελτίωση του εργαλείου, προσθέτοντας νέες λειτουργίες ή διορθώνοντας προβλήματα που εντοπίζεις.

Μεταξύ των άλλων, μπορείς να προσαρμόσεις  την εμφάνιση της γραμμής εργασιών, το μενού περιβάλλοντος με δεξί κλικ σύμφωνα με τις προτιμήσεις  σου, να τροποποιήσεις την εξερεύνηση αρχείων και να  τροποποιήσεις τις επιλογές αρχείων και φακέλων με ευκολία, Μπορείς επίσης να  προσαρμόσεις μια μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων των windows, συμπεριλαμβανομένων πολλών ρυθμίσεων απορρήτου και ασφάλειας, να απεγκαταστήσεις οποιοδήποτε ανεπιθύμητο λογισμικό Windows, συμπεριλαμβανομένων των Cortana και Microsoft Edge,  και να εγκαταστήσεις πρόσθετα προγράμματα.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό, απολύτως δωρεάν πρόγραμμα που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να έχεις. Δεν απαιτεί εγκατάσταση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Windows 11 Fixer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .