//Add More external stylesheets PrtScr : Δωρεάν εργαλείο λήψης οθόνης


Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

PrtScr : Δωρεάν εργαλείο λήψης οθόνης

read

Όσον αφορά τη λήψη οθόνης, υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία διαθέσιμα. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω, οτι το PrtScr δεν είναι απλώς ένα άλλο συνηθισμένο εργαλείο λήψης οθόνης. 

Ξεπερνά τις βασικές λειτουργίες και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μία από τις βασικές πτυχές του PrtScr είναι η αμεσότητά του.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να τραβήξετε το στιγμιότυπο που επιθυμείτε άμεσα και χωρίς κόπο. Είτε θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο μιας ιστοσελίδας είτε να καταγράψετε μια συγκεκριμένη περιοχή στην επιφάνεια εργασίας σας, το PrtScr κάνει τη διαδικασία γρήγορη και χωρίς προβλήματα. 

Η ευκολία χρήσης είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του PrtScr. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του διασφαλίζει ότι ακόμη και εκείνοι με ελάχιστες τεχνικές δεξιότητες μπορούν να πλοηγηθούν στο εργαλείο απρόσκοπτα. 

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές του. Αυτό που πραγματικά κάνει το PrtScr να ξεχωρίζει είναι το εξαιρετικό του στυλ.  Με την αμεσότητα, την ευκολία χρήσης και τον κομψό σχεδιασμό του, ανεβάζει τη διαδικασία λήψης της οθόνης σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δοκιμάστε το και δείτε μόνοι σας γιατί το PrtScr ξεχωρίζει από το πλήθος

 
Χαρακτηριστικά
  • Προσβάσιμο μέσω Ptr Scr, Ctrl+Prt Scr ή προσαρμοσμένου πλήκτρου πρόσβασης.
  • Καταγράφει σε πλήρη οθόνη, επιλογή ορθογωνίου, ελεύθερη επιλογή ή το ενεργό παράθυρο.
  • Μπορεί να καταγράψει και τον κέρσορα του ποντικιού
  • Υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες,
  • Επιτρέπει τον σχολιασμό κατά τη λήψη, με ομαλό, φυσικό σχέδιο του ποντικιού,
  • Αποθηκεύει τη λήψη απευθείας στην επιφάνεια εργασίας ή σε οποιοδήποτε αρχείο, τη στέλνει ως email και επεξεργάζεται, εκτυπώνει τις εικόνες σας στο πρόχειρο.
  • Εξάγει τις εικόνες ως JPG, BMP ή PNG (διαφανές ή αδιαφανές)
  • Μπορείτε να συμπληρώσετε εκ των προτέρων τον τίτλο και τα σχόλια με τίτλο παραθύρου και διεύθυνση URL προγράμματος περιήγησης
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PrtScr


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .