Enpass : Διαχειριστής κωδικών για υπολογιστές και κινητά



Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Enpass : Διαχειριστής κωδικών για υπολογιστές και κινητά

read

Έχετε κουρασθεί να προσπαθείτε να θυμάστε όλα τα σημαντικά γεγονότα της καθημερινότητάς σας Ξεχνάτε εύκολα τα pin στα ΑΤΜ ή τους αριθμούς ID όταν τους χρειάζεστε; Χρησιμοποιείτε ακριβά και πολύπλοκα εργαλεία διαχείρισης κωδικών; Σταματήστε πια να συμβιβάζεστε με την ασφάλεια των δεδομένων σας είτε αποθηκεύοντάς τα σε μη ασφαλισμένα αρχεία κειμένου/excel ή χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό για κάθε σύνδεση.

Χρησιμοποιώντας το Enpass θα λύσετε όλα αυτά τα προβλήματα με κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου αφού ασφαλίζει τα δεδομένα σας με το SQLCIPHER, μια διαφανή κρυπτογράφηση AES-256 ώστε να εξασφαλίσετε το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας. Όλος ο προστατευτικός μηχανισμός πραγματοποιείται τοπικά (offline) στη συσκευή σας χωρίς να απαιτείται εγγραφή online.

Αντί για τους διακομιστές της εφαρμογής τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στη συσκευή σας ή στο σύννεφο σας. Η εφαρμογή δημιουργεί ισχυρούς κωδικούς και κλειδώνει αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται ή χαθεί η συσκευή. Πρόκειται για μία διαπλατφορμική συμβατότητα και συγχρονίζεται με ασφάλεια με τις άλλες συσκευές σας μέσω των Dropbox, Google Drive, OneDrive και Box.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Android, iPhone, iOS, iPad, Mac OS X,
Κατεβάστε την εφαρμογή Enpass

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .