F-SecureOnlineScanner : Απαλλαγείτε από ιούς και spyware



Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

F-SecureOnlineScanner : Απαλλαγείτε από ιούς και spyware

read

Είναι γεγονός πως οι απειλές στο διαδίκτυο αυξάνονται συνεχώς και είναι απαραίτητο για κάθε χρήστη υπολογιστή να προστατεύει τον εαυτό του από αυτές. Ευτυχώς, η F-Secure προσφέρει ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ασφάλεια του υπολογιστή σου, το F-Secure Online Scanner.

Πρόκειται για ένα δωρεάν εργαλείο που σου επιτρέπει να σκανάρεις τον υπολογιστή σου για ιούς, κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές. Το καλύτερο όλων; δεν απαιτεί εγκατάσταση, οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Κακόβουλα προγράμματα όπως malware, spyware, ιοί και Trojans, όχι μόνο μπορούν να επηρεάσουν τον υπολογιστή σας και την απόδοση του στο Internet επιβραδύνοντας την ταχύτητα και προκαλώντας εν γένει και πολλά άλλα προβλήματα στη λειτουργία του, αλλά αποτελούν κυρίως μία μεγάλη, εν δυνάμει απειλή για την ιδιωτικότητά σας, και όχι μόνο, αφού κινδυνεύετε και από πιθανή κλοπή κωδικών πρόσβασης, τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών, λογαριασμών κοινωνικών δικτύων, και άλλων προσωπικών σας δεδομένων.

Μπορείς να ελέγξεις ολόκληρο τον υπολογιστή σου ή επιλεγμένους φακέλους και αρχεία για ιούς και άλλες απειλές. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία της F-Secure για να εντοπίσει και να αφαιρέσει οποιαδήποτε απειλή βρει στον υπολογιστή σου.

Επιπλέον, διαθέτει τη δυνατότητα να ενημερώσει το λογισμικό σου και να ελέγξει τυχόν ευπάθειες που μπορεί να εκμεταλλευτούν οι επιθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο υπολογιστής σου είναι προστατευμένος από οποιαδήποτε απειλή.

Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση. Είναι η ιδανική λύση για να κρατήσεις τον υπολογιστή σου ασφαλή και προστατευμένο από οποιαδήποτε απειλή στο διαδίκτυο

Συνοψίζοντας, το F-SecureOnlineScanner είναι μία δωρεάν online εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ιούς και τα spyware και θα λειτουργήσει ακόμα και αν έχετε και άλλο λογισμικό ασφαλείας εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Η χρήση του είναι πολύ απλή, κατεβάστε το αρχείο τρέξτε το και σαρώσετε τον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή προτείνεται ως συμπληρωματικό προϊόν ασφαλείας ή για λύσεις έκτακτης ανάγκης, ωστόσο δεν αντικαθιστά τις κλασικές εφαρμογές ασφαλείας-antivirus.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .