//Add More external stylesheets Gaia Sky : Εξερευνήστε το μαγικό κόσμο του διαστήματος


Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Gaia Sky : Εξερευνήστε το μαγικό κόσμο του διαστήματος

read

Καλωσορίστε στον μαγικό κόσμο του διαστήματος με το Gaia Sky! Αυτό το συναρπαστικό λογισμικό αστρονομίας θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τους αχανείς ουρανούς και να παρακολουθήσετε την κίνηση των πλανητών στη γη, μέσω μιας εκπληκτικής 3D εμπειρίας.

Μέσω του Gaia Sky, θα έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε ελεύθερα σε όλο το γαλαξία μας να επισκεφτείτε κάθε πλανήτη και να κάνετε κοντινό πλάνο ελέγχου της γης. Είναι ένα σε πραγματικό χρόνο, 3D, λογισμικό αστρονομίας που τρέχει σε Windows, Linux και OS X.

Έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο της αποστολής Gaia της ESA, Πρόκειται για μία φιλόδοξη αποστολή για τη χάραξη ενός τρισδιάστατου χάρτη του Γαλαξία μας, για τη διαδικασία αποκάλυψης, σύνθεσης, σχηματισμού και εξέλιξης του Γαλαξία.

Η Gaia θα παρέχει άνευ προηγουμένου μετρήσεις θέσης και ακτινικής ταχύτητας με την ακρίβεια που απαιτείται για την παραγωγή μιας στερεοσκοπικής και κινηματικής απογραφής περίπου ενός δισεκατομμυρίου αστεριών στον Γαλαξία μας.

Αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 1 τοις εκατό του γαλαξιακού αστρικού πληθυσμού.) και έχει συμπεριλάβει πάνω από ένα δισεκατομμύριο άστρα του γαλαξία μας.

Κινηθείτε ελεύθερα μέσα από το σύμπαν και κατεβείτε στην επιφάνεια του κάθε πλανήτη ή να κάνετε ένα κοντινό πλάνο ελέγχου της Γης. Παρατηρήστε την τροχιά των πλανητών και δείτε την κίνησή τους στον ουρανό ή ταξιδέψτε μέσα στο γαλαξία και ανακαλύψτε τη μαγεία του διαστήματος.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Gaia Sky


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .