//Add More external stylesheets Advanced Renamer : Μετονομάστε μαζικά τα αρχεία σας



Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Advanced Renamer : Μετονομάστε μαζικά τα αρχεία σας

read
Η μετονομασία αρχείων είναι μια αρκετά απλή διαδικασία που όμως πολύ γρήγορα μπορεί να εξελιχθεί σε μία επίπονη εργασία, αν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αρχείων που θέλουμε μετονομάσουμε. Εάν για παράδειγμα έχετε αντιγράψει μια σειρά από φωτογραφίες από την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή ή μια σειρά από βίντεο από την βιντεοκάμερά σας, είναι πιθανό ότι θα έχουν πάρει αυτόματη αρίθμηση. 

Αν και αυτό είναι χρήσιμο σε κάποιο βαθμό, μπορεί να κάνει τα πράγματα δύσκολα όταν θέλετε να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο αρχείο στο μέλλον. Το Advanced Renamer, απλοποιεί τη διαδικασία μετονομασίας για ένα μεγάλο αριθμό αρχείων, καθιστώντας έτσι δυνατή την επεξεργασία τους ως ενιαίο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να αντικαταστήσετε τα στοιχεία που προστίθενται αυτόματα από την κάμερα σας με το όνομα της ημέρας ή του μήνα που κάνατε τη φωτογράφηση. Το πρόγραμμα διατίθεται και σε φορητή έκδοση

Πρόκειται για ένα ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα μετονομασίας ομαδικών αρχείων για λειτουργικό σύστημα Windows. Παρέχει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο μετονομασίας πολλών αρχείων και φακέλων ταυτόχρονα. Με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και την εκτεταμένη γκάμα λειτουργιών, είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Υποστηρίζει διάφορες μεθόδους μετονομασίας, όπως απλή αντικατάσταση κειμένου, εισαγωγή ή διαγραφή χαρακτήρων, διαδοχική αρίθμηση και προηγμένη αντιστοίχιση τυπικών εκφράσεων. Προσφέρει επίσης επιλογές αλλαγής χαρακτηριστικών αρχείων, τροποποίησης χρονικών σημάνσεων αρχείων και μετατροπής ονομάτων αρχείων σε κεφαλαία ή πεζά.

Το Advanced Renamer επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν προεπισκόπηση των αλλαγών πριν τις εφαρμόσουν, διασφαλίζοντας ότι τα νέα ονόματα αρχείων είναι ακριβή και πληρούν τις απαιτήσεις τους. Παρέχει επίσης μια προεπισκόπηση των αλλαγών σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν πώς θα φαίνονται τα νέα ονόματα χωρίς να μετονομάσουν πραγματικά τα αρχεία.

Επιπλέον, υποστηρίζει μαζική μετονομασία αρχείων, επιτρέποντας στους χρήστες να εφαρμόζουν το ίδιο σχήμα μετονομασίας σε πολλά αρχεία ή φακέλους ταυτόχρονα. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν και να αποθηκεύουν κανόνες μετονομασίας ως προεπιλογές, καθιστώντας εύκολη την εφαρμογή τους σε μελλοντικές εργασίες μετονομασίας αρχείων.

Επίσης, υποστηρίζει διάφορους τύπους αρχείων, όπως έγγραφα, εικόνες, αρχεία μουσικής, βίντεο και άλλα. Μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά μεγάλα σύνολα αρχείων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια στους χρήστες σε σύγκριση με τη μη αυτόματη μετονομασία αρχείων.

Εν κατακλείδι,  πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο-αποτελεσματικό-βοηθητικό πρόγραμμα μετονομασίας αρχείων για χρήστες Windows. Η εκτεταμένη γκάμα δυνατοτήτων και η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή το καθιστούν ένα πολύτιμο εργαλείο για όποιον χρειάζεται να μετονομάσει πολλά αρχεία και φακέλους γρήγορα και με ακρίβεια. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Advanced Renamer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .