//Add More external stylesheets History Clean : Διαγράφετε το ιστορικό των προγραμμάτων περιήγησής σας



Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

History Clean : Διαγράφετε το ιστορικό των προγραμμάτων περιήγησής σας

read

Το History Clean σάς επιτρέπει να καθαρίζετε και να διαγράφετε μόνιμα όλο το ιστορικό των προγραμμάτων περιήγησής σας και των Windows ταυτόχρονα. Καθαρίζει όλα τα στοιχεία καθιστώντας τα μη αναστρέψιμα μετά τον καθαρισμό.

Έρχεται επίσης με έναν καταστροφέα για τη μόνιμη διαγραφή φακέλων και δεν μπορεί να ανακτηθεί χρησιμοποιώντας προγράμματα ανάκτησης.

Αφαιρεί με ασφάλεια όλα τα ίχνη χρήσης των Windows και δεν αφήνει στοιχεία πίσω. Καταργεί όλο το ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο και είναι συμβατό με όλα τα  πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης.

Σας βοηθά να διατηρήσετε ανέπαφο το απόρρητό σας, ακόμα και όταν μοιράζεστε τον υπολογιστή σας με κάποιον. Σας επιτρέπει να διαγράψετε συγκεκριμένο τύπο δεδομένων  και το ιστορικό περιήγησής σας.

Σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίσετε πολλά προγράμματα περιήγησης ταυτόχρονα με ένα μόνο κλικ.  Τέλος, μπορείτε να καθορίσετε  ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο για τον καθαρισμό της περιήγησης και του σχετικού ιστορικού των Windows. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή History Clean


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .