QWinFF: Μετατρέψτε και περικόψτε με ευκολία τα βίντεο σας



Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

QWinFF: Μετατρέψτε και περικόψτε με ευκολία τα βίντεο σας

read

Το Qwinff είναι ένα GUI για το FFMPEG, (ισχυρός μετατροπέας μέσω γραμμής εντολών). Το FFMPEG μπορεί να διαβάσει αρχεία ήχου και βίντεο σε διάφορες μορφές και να τα μετατρέψει σε άλλες μορφές. 

Παρέχει μια διαισθητική γραφική διεπαφή και ένα πλούσιο σύνολο προεπιλογών για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε εύκολα το FFMPEG χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε κάποια εντολή. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις παραμέτρους μετατροπής όπως το bitrate και το ρυθμό δειγματοληψίας λεπτομερώς. 

Το Qwinff μπορεί επίσης να σας είναι χρήσιμο για να κάνετε π.χ ένα βίντεο κλιπ για ένα μεγαλύτερο βίντεο. Διαθέτει επίσης  μια διαδραστική διεπαφή βίντεο-κοπής που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το βίντεο και να επιλέξετε το χρονικό εύρος που θέλετε να μετατρέψετε. 

Υπάρχει επίσης μια επιλογή που αλλάζει την ταχύτητα του βίντεο, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία κινούμενων εικόνων αργής  ή γρήγορης κίνησης.  
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή QWinFF

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .