//Add More external stylesheets PSGen : Δημιουργήστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης



Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

PSGen : Δημιουργήστε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

read

Το PSGen είναι ένα μικρό πρόγραμμα, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε, οποιονδήποτε αριθμό κωδικών πρόσβασης βάσει κριτηρίων που καθορίζονται από το χρήστη. Το πρόγραμμα λειτουργεί επιλέγοντας τυχαία χαρακτήρες από επιλεγμένα σετ χαρακτήρων.

Συνοδεύεται από διάφορα σύνολα χαρακτήρων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, αλλά ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του σύνολα χαρακτήρων και να επεξεργαστεί τα ήδη υπάρχοντα. Το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει 100.000 κωδικούς πρόσβασης κάθε φορά.

Εάν χρειάζεστε περισσότερους κωδικούς πρόσβασης, απλώς ορίστε τον αριθμό των κωδικών πρόσβασης στη μέγιστη τιμή και κάντε κλικ στο κουμπί δημιουργία κωδικών πρόσβασης (ή στο πλήκτρο F5) πολλές φορές.

Οι κωδικοί πρόσβασης που δημιουργούνται από το πρόγραμμα μπορούν να αντιγραφούν στο πρόχειρο και να αποθηκευτούν σε ένα αρχείο κειμένου. 

Εκτός από τον ορισμό του συνόλου των χαρακτήρων από τους οποίους θα δημιουργηθούν οι κωδικοί πρόσβασης, ο χρήστης έχει επίσης την επιλογή να καθορίσει τους χαρακτήρες και τις συμβολοσειρές που δεν μπορούν να περιέχουν οι δημιουργημένοι κωδικοί πρόσβασης. 

Οι ρυθμίσεις προγράμματος μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα αρχείο INI και να φορτωθούν ανά πάσα στιγμή (υπάρχουν κατάλληλες εντολές στο μενού ).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PSGen


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .